Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Scandinavian Outdoor Award -palkinnon voitti unelmankevyt untuvatakki

Scandinavian Outdoor Award -palkinnot jaettiin taas tuttuun tapaan ISPO-messuilla. Pääpalkinnon voitti norjalaisen Bergans-brändin untuvatakki, jonka tarjoamaa lämpö-painosuhdetta kansainvälinen ulkoilutoimittajista ja ulkoiluvarusteiden asiantuntijoista koostuva tuomaristo ei ollut koskaan ennen nähnyt. Takki on suunniteltu seikkailijalle, joka ei halua tinkiä lämmöstä, painosta tai pakattavuudesta ja se on täydellinen seuralainen niin vuoristolenkille kuin hiihtoretkellekin. Painoa voittajatakilla on vain 280 grammaa.

Arvostettu Scandinavian Outdoor Sustainability Award -palkinto myönnettiin tänä vuonna Icebug + Forest Stewardship Council (FSC) -hankintayhteistyölle. Scandinavian Outdoor Innovation Awardin saivat puolestaan UpphillSportin REPO Trekking 4-layer Drytech M4 -sukat, joiden innovatiivinen materiaalisekoitus pitää jalat varmasti lämpiminä.

Scandinavian Outdoor Award -palkinnot 2023

Overall winner: Bergans of Norway / Y Light Line Weightless Down Jacket Hood

Sustainability award: Icebug + Forest Stewardship Council (FSC) Sourcing Collaboration

Innovation award: UphillSport / REPO Trekking 4-layer Drytech M4

Lifestyle award. Aclima / ReBorn Lumber Jacket

True Scandinavian award: Mini a Ture/Wisti Fleece Lined Snowsuit

UpphillSportin REPO Trekking 4-layer Drytech M4 -sukat.

Jaa uutinen