Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Trendikäs yhdysvaltalaisbrändi avaa lippulaivamyymälän Helsinkiin

Yhdysvaltalainen urheiluvaatebrändi Under Armour avaa liikkeen Kluuviin toukokuun lopulla. Kyseessä on brändin lippulaivamyymälä, jolla on kokoa noin 200 neliömetrin verran. Liikkeen tuotevalikoima kattaa kaikki päätuoteryhmät, kuten treenin, juoksun ja vapaa-ajan, vaatteiden ja jalkineiden osalta. Lisäksi odotettavissa on erikoislanseerauksia, kuten Steph Curryn nimikkokoripallokengät.

Under Armour on perustettu Yhdysvalloissa vuonna 1996. ja sen tarin alkoi teknisistä kompressiopaidoista. Brändi tekee yhteistyötä useiden urheilu- ja viihdemaailman huippujen, kuten raskaan sarjan nyrkkeilyn maailmanmestari Anthony Joshuan ja alppihiihtäjä Lindsey Vonnin kanssa. Suomessa yhteistyökumppanina on muun muassa Suomen jääkiekkoliitto.

 

Lähde

https://www.helsinginuutiset.fi/paikalliset/6680660

Jaa uutinen