Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Seikkailutapahtuma Fjällräven Polar käynnistyi

Vuosittain järjestettävä seikkailutapahtuma Fjällräven Polar käynnistyi taas huhtikuun alussa. Tänä vuonna 300 kilometrin mittaiselle koiravaljakkoseikkailulle halki Ruotsin ja Norjan Lapin haki mukaan peräti 31 000 innokasta.

Mukaan valikoituneen 20 hengen ryhmän jäsenet tulevat 17 eri maasta. Mukana on myös yksi onnekas Suomesta, sillä espoolaisen Sanna Outa-Ollila persoonalliset hakuvideot tekivät vaikutuksen valitsijaraatiin.

Fjällrävenin missiona on inspiroida ihmisiä viettämään enemmän aikaa luonnossa ja seikkailutapahtuman avulla halutaan todistaa, että kuka tahansa voi pärjätä arktisissa olosuhteissa hyvällä varustuksella ja oikealla tietotaidolla. 

Jaa uutinen