Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Sport- ja outdoor-uutisia maailmalta

Norjan urheilukaupan myynti on vielä perässä koronavuosista

Norjan urheilukaupan yhdistyksen mukaan maassa toimivien urheilukaupanketjujen XXL:n, Sport1:n, Anton Sportin, Intersportin, Löplabbettin, Stadionin ja Obsin yhteenlaskettu liikevaihto oli viime vuonna 13,1 miljardia norjan kruunua. Tämä vastaa hieman yli puolta Norjan urheiluvälineiden kokonaismyynnistä. Laskua edellisvuoteen oli 2,9 prosenttia, sillä vuonna 2022 Norjassa myyntiin urheiluvälineitä 25,5 miljardilla Norjan kruunulla.

– Koronavuodet olivat hullua aikaa, silloin alan liikevaihto kasvoi Norjassa 21 prosenttia. Sen jälkeen kaikkien alan toimijoiden myynti on laskenut. Korjausliike oli pakollinen, Norjan urheilukaupan yhdistyksen toimitusjohtaja Trond Evald Hansen sanoo.

https://sportsbransjen.no/nyhetsarkiv/sportskjedene-etter-pandemien-2

Australia pakottaa yritykset paljastamaan ilmastoriskit

Australiassa riskienhallintayhtiö Fair Supply on tuottanut raportin, jonka tarkoituksena on auttaa yrityksiä toimimaan maan uuden lakiehdotuksen mukaan, joka vaatii yrityksiä paljastamaan ilmastonmuutokseen liittyvät taloudelliset riskinsä. Australian valtiovarainministeriön valmistelema ehdotus on äskettäin esitelty maan edustajainhuoneessa ja lähetetty kommentoitavaksi talouslainsäädäntö komitealle.

https://www.ecotextile.com/2024040831901/labels-legislation-news/australia-to-make-firms-reveal-climate-risks.html

Decathlon vähentää hiilidioksidipäästöjään 10 prosenttia

Maailman suurin urheilukaupanketju Decathlon on ilmoittanut vuosikertomuksessaan leikkaavansa hiilidioksidipäästöjään tänä vuonna 10 prosenttia viime vuoteen verrattuna. Yhtiön mukaan vähennys on merkittävä askel sen tavoitteessa vähentää absoluuttisia hiilidioksidipäästöjä 20 prosenttia vuoteen 2026 mennessä ja 42 prosenttia vuoteen 2030 mennessä.

https://www.ecotextile.com/2024040431890/fashion-retail-news/decathlon-cuts-overall-co2-emissions-by-10.html

Jaa uutinen