Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Vuositilaajan edut 2024

YouSport yhdistää uutisoinnissaan Suomessa sport-, outdoor- ja urheilukaupan alan toimijat. Alan ainoa B2B-media palveluineen siirtyy 1.1.2024 alkaen maksumuurin taakse. Uutiskirjeen toimitukselliset artikkelit näkyvät vain tilaajille, joiden käytössä ovat myös alla mainitut muut edut. 

YouSport tavoittaa ja puhuttelee kohdennetusti sporttialan ammattilaisia tarjoamalla laadukasta, ajankohtaista ja kiinnostavaa tietoa alan uutisista ja tapahtumista. Tilausmaksuilla katamme kustantamisen kuluja, kuten artikkeleiden ideoimista ja kirjoittamista, julkaisualustan ylläpitoa, toimialauutisten seurantajärjestelmää ja uutiskirjeen lähettämistä.

 Kun tilaat YouSportin viimeistään nyt, varmistat, että saat alan uutiset jatkossakin. Yrityksen tilaus sisältää viisi (5) lisenssiä seuraavilla palveluilla:

YouSportin palvelut pähkinänkuoressa

  1. Toimialan tuoreet artikkelit ja uutiset aina kuukauden 15. päivä sähköpostiisi
  2. YouSportin uutiset lähtevät 15. päivä myös 700 toimittajalle. Jos olet lähettänyt meille tietoa uutuuksistasi tai muista uutisistasi osoitteeseen toimitus@yousport.fi ja ne on julkaistu, saavutat siis samalla käytännössä kaikki sport- ja outdoor-toimialaa Suomessa seuraavat median edustajat. Laaja brändinäkyvyys on merkittävä tilaajaetu.
  3. Saat perjantaisin sähköpostiisi YouSportin koostaman sport- ja outdoor-alan oman mediaseurannan.
  4. Olet mukana YouSportin yritys-, brändi- ja myymälähakemistoissa, joihin pystyt itse päivittämään tietosi. Myös englanninkieliset tiedonhakijat opastetaan oikeille jäljille.
  5. Saat painetun YouSport – Urheilukaupan Käsikirjan vuosittain (1 per yritys).
  6. Saat tilaajaetuja, tällä hetkellä mm. Sporting Goods Intelligence -tutkimukset

Kestotilauksen kuukausihinta on vain 12,5 € + alv, joka laskutetaan vuosilaskutuksena 150 € + alv aina tammikuussa.
Peruutusehto: viimeistään 1 kk ennen vuodenvaihdetta.