Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Joulukuun tuoteuutuudet

ASICS-uutuus sai inspiraationsa trampoliinilta

 

Asics on lanseerannut uuden version suositusta ja trampoliinilta inspiraationsa saaneesta Novablast-kengästä. Uusi Novablast™ 4 tarjoaa päivityksiä vaahtomuoviin, muotoiluun ja materiaaleihin ja tarjoaa käyttäjälle paremman pidon eri alustoilla, kudotun ja paremmin hengittävän päällisen sekä vaahtomuovin tarjoamaa kimmoisuutta.

Kengän uusi painos sisältää innovatiivista FF BLAST™ PLUS ECO -vaahtomuovia, jonka käyttö korostaa myös Asicsin sitoutumista ympäristövastuuseen. Uutuuskenkä on ensimmäinen NOVABLAST™, joka on varustettu CO2e-tarralla.

Odin Backcountry Capsule – ammattilaisten suunnittelema hiihtovaellusmallisto

Helly Hansenin Odin Backcountry Capsule -mallisto on suunniteltu suosiotaan jatkuvasti kasvattavan ski touringin eli hiihtovaelluksen ehdoilla. Merkkaamattomiin maastoihin usein suuntautuvilla hiihtovaellusretkillä noustaan ylös nousukarvat suksien pohjassa. Tämä vaatii tuotteilta äärimmäistä keveyttä ja hengittävyyttä. Vuoren tai tunturin huipulla ja sieltä alas laskettaessa olosuhteiden vaatimukset tuotteiden suojaavuudelle ovat jälleen erilaiset. Siksi hiihtovaellukseen suunnitelluissa varusteissa olennaisinta on niiden kyky sopeutua vaihteleviin olosuhteisiin keveyttä, kestävyyttä ja suojaavuutta unohtamatta.

Odin Backcountry -mallistoon kuuluu kolme uutuustuotetta: Odin BC Infinity Shell -takki, Odin BC LT Insulator Hood -takki ja Odin BC Softshell -takki. Tuotteilla on yhtenäinen ulkonäkö, ja ne on suunniteltu käytettäväksi yhdessä ja erikseen.

Tuotteita suunnitellessaan Helly Hansen -tiimi teki tiivistä yhteistyötä ski patrollien Stephen Larsonin ja Izzy Holmesin kanssa, jotka työskentelevät Heavenly Mountain Resortissa Lake Tahoessa, Kaliforniassa. Uutuustuotteiden suunnitteluprojektin tavoitteeksi otettiin luoda tuotteita, jotka sopisivat näiden ammattilaisten tarpeisiin sekä työssä että sen ulkopuolella

Fjällräven Expedition – ajatonta laatua vuodesta 1974

 

Expedition Series -mallistosta on vuosikymmenten aikana muodostunut yksi Fjällrävenin tunnistetuimista tavaramerkeistä. Sen suosio perustuu ilmiömäiseen eristävyyteen, pitkäikäisyyteen ja toiminnallisuuteen.

Alkunsa mallisto sai 1970-luvun alussa, kun Fjällrävenin perustaja Åke Nordin yöpyi teltassaan karulla Abiskon tunturiylängöllä Ruotsin pohjoisosassa. Hyytävän kylmän yön aikana hän päätti, ettei halunnut enää koskaan palella. Niinpä hän kehitti Expedition Down Jacket -untuvatakin, joka on yksi lämpimimmistä koskaan valmistetuista takeista. Nykyisin takista on saatavilla sekä miesten että naisten mallit ja siihen pohjautuen on rakennettu kokonainen Expedition Series -mallisto.

Muista lähettää tuoteuutisesi YouSportille. Ne näkyvät myös uutiskirjeemme ilmaisversiossa, jonka vastaanottajiin kuuluu noin 600 sporttia, outdoorin ja hyvinvointia seuraavaa median edustajaa.

Jaa uutinen