Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

North Outdoor rakensi Suomen suurimman neulomon Ouluun

Merinovillavaatteisiin erikoistuneen North Outdoorin kaksivaiheisen miljoonainvestointi on valmistunut Oulussa. Neulomossa on 16 uusinta huipputeknologiaa edustavaa neulekonetta, mikä tekee siitä Suomen suurimman ja moderneimman villapaitoja valmistavan neulomon. Huippulaadukkaat neulekoneet mahdollistavat poikkeuksellisen korkean laadun ja kustannustehokkaan tuotannon. Uusi neuletehdas pystyykin tuottamaan jopa 100 000 merinovillapaitaa vuodessa. Yritys tähtää suomalaisella tuotannolla kansainvälisille markkinoille.

– Näin modernia laitekantaa ei tällä mittakaavalla löydy muualta Pohjoismaista. Tämä on ollut valtava ponnistus, ja tällä alalla ainutlaatuinen investointi. Haluamme näyttää esimerkkiä, että vaatteiden valmistaminen Suomessa on kannattavaa, North Outdoorin omistaja ja toimitusjohtaja Lauri Pyykönen kertoo.

Oma neulomo mahdollistaa North Outdoorin neuletuotteiden valmistuksen alusta loppuun saman katon alla. Oulussa toteutetaan tuotteiden suunnittelu, neulekoneiden ohjelmointi, valmistus, viimeistely, pakkaus ja logistiikka.

Jaa uutinen