Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Knog on jatkossa Bongen huomassa

Bongen tuoteportfolion uusin tulokas on Australialainen valaisinekspertti Knog. Knog tunnetaan omaan säädettävistä ja USB-ladattavista otsalampuista, käsivalaisimista, huomiovaloista, lyhdyistä ja mukana kannettavista aurinkopaneeleista.

Knog on mullistanut maailmalla ajatuksen otsalampuista juoksuun ja ulkoiluun. Otsalamppujen ominaisuuksiin kuuluu erittäin miellyttävä ja paikallaan pysyvä pantamateriaali, häikäisevä valoteho, esteettinen muotoilu ja mahdollisuus ohjelmoida valo-ominaisuudet omiin käyttötarpeisiin Modemaker-sovelluksen avulla.

Bonge vastaa jatkossa Knog outdoor-sarjan jakelusta Suomessa. Tuotetietoja katsottavissa Bongen B2B verkkokaupasta.

 

Yhteystiedot:
Bonge Oy
Itälahdenkatu 25
00210 Helsinki
myynti@bonge.fi
+358 10 440 9181

Jaa uutinen