Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Vuoden Intersport-kauppias on Porvoon Jaki Saarivirta

Porvoon Intersportin kauppiaan Jaki Saarivirran valinta Vuoden Intersport-kauppiaaksi on jatkoa hänen hyville uutisilleen: Saarivirta aloittaa myös Keravan Intersportin kauppiaana.

Saarivirta on toiminut Porvoon Intersportin kauppiaana vuodesta 2018 ja uudistaneet myymälää tuloksellisesti. Erityisesti asiakastyytyväisyys on kasvanut kuluneiden vuosien aikana.

Tunnustus tuntuu oikein hyvältä ja otan sen vastaan iloisin ja samalla yllättynein mielin. Palkinto on tulos hyvästä ja kovasta työstä, jota olemme tehneet viime vuosina yhdessä henkilökuntani kanssa”, Saarivirta kuvailee.

Porvoon Intersport on yksi Suomen ensimmäisiä Intersporteja, ja se työllistää kauppiaan lisäksi seitsemän urheilukaupan ammattilaista.

Ihmisten kiinnostus oman hyvinvoinnin lisäämiseen liikunnan avulla on kasvanut. Porvoolaisasiakkaat ovat kiinnostuneita erityisesti ympärivuotisesta ulkoilusta sekä pyöräilystä ja talvella hiihdosta”, Saarivirta sanoo.

Palkinnon myöntämisen kriteerit ovat konseptin toteutuksen, myynnin kehityksen, asiakastyytyväisyyden ja kannattavuuden mittareissa.

Saarivirta on toteuttanut yhdessä henkilökuntansa kanssa Intersportin strategiaa onnistuneesti ja kehittänyt kauppaa. Kauppakohtainen liikeidea, asiakaskokemuksen kehittäminen ja halu menestyä näkyvät hyvänä asiakastyytyväisyytenä ja hyvinä tuloksina. Onnittelut hyvästä työstä!”, Keskon vapaa-ajan kaupan johtaja Sami Kiiski sanoo.

 

Saarivirrat syksyllä myös Keravan Intersportin kauppiaiksi

 Porvoon Intersportin ohella Saarivirta aloittaa syksyllä myös Keravan Intersportin kauppiaana. Samalla myös Jakin vaimo Mari Saarivirta tulee mukaan kaupan toimintaan.

Meillä on suuret odotukset Keravan Intersportin suhteen: talossa on erinomainen pitkään työssä ollut henkilökunta. Odotamme innolla niin henkilökuntaan kuin asiakkaisiinkin tutustumista, ja juuri heille sopivan valikoiman rakentamista. Jatkamme Keravalla pitkälti samoilla eväillä kuin Porvoossakin, mutta esimerkiksi lajivalikoiman painotuksissa tulee olemaan eroja: Keravalla esimerkiksi jääurheilu on suuremmassa roolissa kuin Porvoossa, ja yhteistyötä paikallisten seurojen kanssa tulee olemaan enemmän”, Saarivirta kertoo.

Keravan Intersportin nykyiset kauppiaat Juha Vuojärvi ja Mervi Ilmakangas siirtyvät kauppiaiksi Vantaan Intersport Jumboon. Intersport Keravan henkilökunta siirtyy vanhoina työntekijöinä Saarivirtojen palvelukseen.

 

Lähde: tiedote

Jaa uutinen