Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Vähemmän on enemmän - jokaiselle sopivat housut Haglöfsin kesämallistosta

YouSport

1.png (900×200)

Coming soon: L.I.M Z|T

L.I.M Z|T on uusi konsepti, joka uudistaa perinteisen kerrospukeutumisajattelun. Keväällä 2022 kuluttajille esiteltävä konsepti pohjautuu Haglöfsin suosittuun ja minimalistiseen L.I.M-tuotefilosofiaan, mutta pureutuu analyyttisemmin eri kerrosten väliseen dynamiikkaan.

L.I.M Z|T-tuoteperhettä ei ole suunniteltu tavanomaiseen ulkoiluun, vaan se on ensisijaisesti tarkoitettu ulkoilun asiantuntijoille, jotka hakevat äärimmäisiä haasteita ja vaativat varusteilta pitkäkestoista suorituskykyä. Tuotteet ovat suunniteltu niin, että ne pitävät käyttäjänsä toimintakykyisenä koko pitkän päivän ääriolosuhteissa, myös tekemisen intensiteetin ja ympäröivien olosuhteiden vaihdellessa.

Kokonaisuus on kevyt ja monikäyttöinen. Lähimpänä vartaloa on verkkomainen, erittäin huokoinen aluskerros, joka hengittää ja pitää ihon kuivana. Välikerroksia on kaksi, ja yhdessä ne sitovat tehokkaasti lämpöä mutta päästävät kosteuden ulos. Vedenpitävyydestä vastaa erittäin kestävä, hengittävä ja tekninen GORE-TEX PRO -kuorikerros, joka on tehty kestämään kovimmissakin olosuhteissa. Tuoteperheeseen kuuluu eristävä vettä hylkivä untuvakerros, jonka voi pukea tarvittaessa lämmittämään sekä monipuolinen reppu ja vedenpitävät vaelluskengät.

Lisätietoa L.I.M Z|T-tuotteista maaliskuussa 2022.

 

L.I.M

2.png (900×200)

L.I.M-malliston nimi tulee sanoista LESS IS MORE. Vähemmän on enemmän. Kun tuotteet ovat keveitä, energia säästyy liikkumiseen varusteiden kantamisen sijaan. L.I.M-sarjan teknisissä retkeilyvaatteissa ja -varusteissa on kaikki tarpeellinen, mutta ei mitään turhaa. Tuotteet tarjoavat maksimaalista suorituskykyä vaihteleviin olosuhteisiin, mutta mahdollisimman kevyesti. Kun käytössä oleviin tuotteisiin voi luottaa, mitään ylimääräistä ei seikkailuun tarvita.

lim-w.png (900×300)

L.I.M GTX Active Jacket W, koot XS-XXL, Suositushinta 319 €

L.I.M Mid Comp Jacket W, koot XS-XXL, Suositushinta 149 €

L.I.M Mimic Hood Jacket W, koot XS-XXL, Suositushinta 239 €

L.I.M Tech Tee W, koot XS-XXL, Suositushinta 49 €

 

lim-m.png (900×300)

L.I.M GTX Active Jacket M, koot S-XXL, Suositushinta 319 €

L.I.M Mid Comp Jacket M, koot S-XXL, Suositushinta 149 €

L.I.M Mimic Hood Jacket M, koot S-XXL, Suositushinta 239 €

L.I.M Tech Tee M, koot S-XXL, Suositushinta 49 €

 

otsikkopieni.png (600×400)

Jokaiselle vartalotyypille ja jokaisen tarpeeseen sopivat housut

Haglöfsillä on pitkät perinteet kestävien ja teknisten retkeilyhousujen valmistamisessa. Tuotteissa toteutuvat laatu, mukavuus ja harkitut yksityiskohdat. Housujen muotoilussa on huomioitu erilaisten käyttäjien tarpeet ja liikeradat – ja kesästä 2022 alkaen erityisen tarkoin myös erimalliset vartalotyypit.

Tarjolla on erivahvuisia housuja eri mitoituksilla niin naisille kuin miehille. Uudistetun housumalliston ansiosta jokainen löytää oikeat housut helposti, jotta seikkailu voi alkaa.

 

Naisille tarjolla on neljä eri istuvuutta: RELAXED, STANDARD, SLIM ja TIGHT

Relaxed-mallissa on korkea vyötärö ja suorien lahkeiden suissa säätömahdollisuus. Tarjoaa hyvin väljyyttä olematta kuitenkaan liian löysä.

Standard-malli tasapainoilee Slim- ja Relaxed-mallien välillä. Se istuu vartalonmyötäisesti olematta kuitenkaan tiukka. Vyötärö on korkea, lahkeet kapenevat, ja lahkeensuut ovat säädettävät.

Slim-mallissa on korkea vyötärö ja se on kauttaaltaan tiukempi, mutta ei kuitenkaan ”trikootiukka”. Slim-mallit on valmistettu joustavista materiaaleista.

Tight on korkeavyötäröinen ulkoilutrikoo, joka istuu napakasti kauttaaltaan.

 

Miehille tarjolla on kaksi eri istuvuutta: STANDARD ja SLIM

Standard-malli myötäilee vartaloa ja siinä on säädettävät lahkeensuut. Vyötärö on korkea ja lahkeet hieman kapenevat.

Slim on tyköistuva ja napakka malli, olematta kuitenkaan tiukka. Joustavista materiaaleista valmistetussa mallissa on myös säädettävät lahkeensuut.

 

Vahvuuksia on tarjolla kolmea erilaista: LITE, MID ja RUGGED

Lite

Kevyet ja joustavat housut soveltuvat ympärivuotiseen käyttöön, erityisesti lämpimiin olosuhteisiin. Kevyestä painosta huolimatta kestävät housut ovat valmistettu Climatic™-kankaasta, joka sisältää kierrätysmateriaaleja ja siirtää kosteutta tehokkaasti.

Mid

Monikäyttöiset retkeilyhousut, joissa on käytetty joustavien materiaalien ja kestävien kankaiden yhdistelmää. Vahvat Climatic™ Rugged -vahvikkeet polvissa ja takapuolessa lisäävät kestävyyttä. Fluorihiilivapaa DWR-käsitelty pinta hylkii vettä ja likaa.

Rugged

Neljään suuntaan joustavasta kierrätyskankaasta valmistetut ympärivuotiset vaellushousut. Vedenpitävät vahvikkeet polvissa, takapuolessa ja säärissä sekä liikkumisvapautta lisäävät joustopaneelit. Vahva Climatic™ Rugged -kangas sisältää kierrätysmateriaaleja ja on erittäin kestävä. Fluorihiilivapaa DWR-käsitelty pinta hylkii vettä ja likaa.

 

Oikean koon löytymisen varmistavat kolme eri pituutta

Koska kaikki vartalot ovat erilaisia, kokovalikoimaa on laajennettu myös eri pituuksilla. Koot ilmoitetaan numerokoilla ja jokaista kokoa on saatavana kolmessa eri pituudessa – lyhyt, normaali ja pitkä. Näin varmistetaan sopivan koon löytyminen jokaiselle.

 pants-w.png (900×300)

Rugged Standard Pant W, koot 34–46, Suositushinta 189 €

Rugged Slim Pant W, koot 34–46, Suositushinta 189 €

Mid Relaxed Pant W, koot 34–46, Suositushinta 159 €

Mid Standard Pant W, koot 34–46, Suositushinta 159 €

Lite Slim Pant W, koot 34–46, Suositushinta 119 €

pants-m.png (900×300)

Rugged Standard Pant Men, koot S-58, Suositushinta 199 €

Mid Slim Pant Men, koot S-58, Suositushinta 159 €

Mid Standard Pant Men, koot S-58, Suositushinta 159 €

 

 

Lisätiedot
Hanna-Liisa Erkheikki, Akvamariini, hanna-liisa.erkheikki@akvamariini.fi 040 5241718

  • Listing ID: 12925
Yhteystiedot

Haglöfs Oy Vantaankoskentie 14Vantaa,01670 040 5241718 hanna-liisa.erkheikki@akvamariini.fi https://www.haglofs.com/