Suomen urheilukaupan ammattimedia

Uusi työkalu median käyttöön: PR Shopping Guide esittelee talvimalliston uutuudet - Talven teemana We belong in the mountains

Toimittajien ja vaikuttajien käyttöön tehty Helly Hansen FW21 PR Shopping Guide nostaa esiin malliston mielenkiintoisimmat uutuustuotteet ja tärkeimmät materiaali-innovaatiot helpossa kuvastomuodossa.

Pdf-muodossa ladattava kuvasto esittelee tulevan talven uutuustuotteet visuaalisesti käyttöympäristössään. Tuote- ja hintatiedot ovat tuotteen yhteydessä. Tuotteet esitellään kategorioittain:

SKIING
MOUNTAIN/SKI TOURING
URBAN
MID- AND BASELAYERS
FOOTWEAR
ACCESSORIES

Lataa Shopping guide tästä linkistä. 
Painokelpoiset tuote- ja fiiliskuvat kategorioittain löydät tästä linkistä.

Tuotteet ovat myynnissä hyvin varustelluissa urheilukaupoissa sekä Helly Hansenin verkkokaupassa www.hellyhansen.com

Lisätietoa, tuotelaina- ja testipyynnöt: Hanna-Liisa Erkheikki, Akvamariini
Hanna-Liisa.Erkheikki@akvamariini.fi, puh. 040 5241718

 

 

kopio-w-verglas-2l-ripstop-shell-jacket_-600-x-300-px-1-1.png (900×450)

 

Helly Hansenin 2021 talvimalliston teemana We belong in the mountains

Helly Hansen -tuotteiden aktiivisiin käyttäjiin kuuluu huippu-urheilijoita, laatua ja funktionaalisuutta arvostavia kuluttajia sekä yli 70 000 alppihiihdon parissa työskentelevää ammattilaista ympäri maailmaa. Suomessa Helly Hansen varustaa hiihdonopettajia, hiitokeskusten työntekijöitä sekä ski patroleja yhteensä 30 hiihtokeskuksessa.

Jotta harrastaminen ja liikkuminen vuorilla olisi nautinnollista ja turvallista, Helly Hansen haluaa edistää harrastajien tietoisuutta lumiturvallisuudesta. Helly Hansen tekee tiivistä yhteistyötä rinne- ja lumiturvallisuudesta vastaavien ski patrolien kanssa myös Suomessa.

– Ski patrol on koulutettu ensiavun lisäksi edistämään rinneturvallisuutta. Ski patrolit ovat hiihtokeskusten palvelevia ja koulutettuja osaajia, joiden tehtävänä on ennaltaehkäistä onnettomuuksia, valvoa ja puuttua viihtyisyyttä sekä turvallisuutta vaarantavaan toimintaan ja tarvittaessa antaa ensiapua, Helly Hansenin yhteistyökumppani turvallisuuskouluttaja Oula-Matti Peltonen kuvailee.

 

kuva2.jpg (493×329)
Hannah Baybutt, Ski partol, Sun Valley, Idaho, USA

Helly Hansenin talvimalliston 2021 kampanjafilmi kertoo ski patrolien työstä Sun Valleyssä, Idahossa työskentelvän Hannah Baybuttin tarinan muodossa.

Tutustu Hannahin tarinaan tästä linkistä.

  • Listing ID: 11766
Yhteystiedot

Helly Hansen Oy Teknobulevardi 3-5Vantaa,01530 040 5241718 Hanna-Liisa.Erkheikki@akvamariini.fi https://www.hellyhansen.com/