Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Tervetuloa aktiivinen syksy: GORE-TEX® -kenkien kulta-aika

YouSport

 

Kesän jälkeen on aika varustautua jälleen yllätyksellisiin syyskeleihin. Parasta ajanvietettä pimeneviin iltoihin ovat reippaat lenkit happirikkaassa ilmassa, kun sadonkorjuulta tuoksuvat metsät kutsuvat luontoon. Vedenpitävät jalkineet mahdollistavat huolettomat harrastukset kosteissa keleissä. 

Merrell ei suotta ole maailman suosituin ulkoilujalkinebrändi. Yli 40 vuoden kokemuksella teknisiä ulkoilujalkineita valmistava Merrell tuntee jalan anatomian ja eri liikuntamuotojen jalkineille asettamat vaatimukset. Luontoliikuntaan suunnitelluissa funktionaalisissa jalkineissa yhdistyvät viimeisimmät materiaaliteknologiat ja sporttinen ulkonäkö.

MOAB – ”mother of all boots”

Merrellin ikonisten MOAB-jalkineiden ensimmäinen versio lanseerattiin markkinoille yli 15 vuotta sitten yhdistämällä vaelluskenkiin hyvin vaimennettu lenkkarimainen pohjarakenne. MOAB nimi tulee sanoista ”mother of all boots” eli suomeksi käännettynä kaikkien vaelluskenkien äiti.

MOAB-jalkineita on myyty yli 25 miljoonaa paria, ja mallin suosio jatkuu edelleen. MOAB SPEED GTX on tuoteperheen kasvavaan speed hiking -trendiin vastaava vedenpitävä jalkine. Hyvin istuva miellyttävä lesti, tukeva kantapää ja välipohjan FloatPro Foam™ -ilmatyynyvaimennus tekevät jalkineesta monipuolisen ja erittäin miellyttävän käyttää vaihtelevissa olosuhteissa. Kevyen lenkkarimaisen jalkineen hyvän pidon takaa Vibram® EcoDura -ulkopohja, joka pitää myös kosteilla alustoilla sekä kivien ja juurakoiden päällä. Vedenpitävät MOAB SPEED GTX -kengät sopivat sekä vuoria kovalla sykkeellä valloittaville seikkailijoille että rauhallisempaan tahtiin ulkoileville.

 

MOAB SPEED GTX on urheilun ammattilaisen suosikki

Kestävyysurheilija ja triathlonvalmentaja Kirsi Päiväniemi testasi MOAB SPEED GTX -kenkiä tositoimissa.

– Parasta jalkineessa on sen monikäyttöisyys ja keveys. Työpäivät kestävyysvalmentajana ovat usein pitkiä, ja saman päivän aikana tulee liikuttua monenlaisissa maastossa. Valmentaessa keskityn valmennettaviin, mutta myös omien varusteiden on oltava kunnossa niin, ettei niitä tarvitse vaihdella tai säätää pitkin päivää, Päiväniemi kertoo.

– Olen pitänyt kovasti vedenpitävän kengän ja urheilukengän yhdistelmästä. On ilahduttavaa käyttää jalkineita, jotka sekä pitävät jalat kuivina että lämpiminä, mutta joilla voi myös oikeasti urheilla. Ei tarvitse pelätä, että liukastuu ensimmäisellä kostella kalliolla tai juurakolle astuessa. Lisäksi MOABit näyttävät hyvältä ja sopivat hyvin sporttiseen tyyliini, syyskuun puolivälissä IRONMAN täysmatkaan Vitoria-Gasteizissa osallistuva Päiväniemi jatkaa.

Vedenpitävästä MOAB SPEED GTX:stä on kaksi eri korkeutta: mid-vartinen korotetulla varrella sekä matala.

MOAB SPEED MID GTX
Suositushinta: 179,00 €
Miesten EU koot: 40–48, 49, 50

moab-speed-mid-gtx-m.png (600×200)

Naisten EU koot: 36–42

moab-speed-mid-gtx-w.png (600×200)

 

MOAB SPEED GTX
Suositushinta: 159,00 €
Miesten EU koot: 40–48, 49, 50

moab-speed-gtx-m.png (600×150)

Naisten EU koot: 36-42
moab-speed-gtx-w.png (600×150)

 

Merrell-jalkineita myydään hyvin varustelluissa urheilu- ja retkeilyliikkeissä sekä tavaratalojen urheiluosastoilla. Kaikista malleista saatavilla useampia värivaihtoehtoja.

 

PR-tiedustelut

Viestintätoimisto Akvamariini, Hanna-Liisa Erkheikki, 040 5241718,

Hanna-Liisa.Erkheikki@akvamariini.fi

 

Kuluttajatiedustelut

Merrell Finland, p. (09) 229 0010, www.merrell.fi

  • Listing ID: 11720
Yhteystiedot

Merrell Finland Äyritie 8 BVantaa,01510 040 5241718 Hanna-Liisa.Erkheikki@akvamariini.fi http://www.merrell.fi