Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

ODIN LIFA PRO BELAY TAKKI - kuorivaatteen ja vanullisen takin yhdistelmä

YouSport

Helly Hansenin Mountain-kategorian ulkoiluun suunniteltua Odin-mallistoa on kehitetty jo viidentoista vuoden ajan vuoristoammattilaisten ja testaajien palauteen perusteella. Vaativille ulkoilijoille ja vuorilla liikkuville ammattilaisille halutaan tarjota tarkoituksenmukaista suojaa ja lämpöä – hengittävyyden ja keveyden kärsimättä.

Odin Lifa Pro Belay -takki on suunniteltu ja testattu Pohjois-Amerikassa Squamishin ja Seattlen vuoripelastusammattilaisten kanssa kylmissä ja kosteissa olosuhteissa työskentelevien ja liikkuvien tarpeita parhaiten vastaamaan. Tuloksena on uudenlainen outdoor-takki, jossa yhdistyvät kuorivaatteen ja vanullisen tuotteen parhaat ominaisuudet. Takki on vedenpitävä, lämmin ja kevyt.

Kuorimateriaalin vedenpitävyys perustuu Helly Hansenin kehittämään patentoituun LIFA®-teknologiaan, jossa kuidut ovat luonnostaan kevyitä ja kosteutta hylkiviä. Kankaan ikuisesti pysyvä vedenhylkivyys on aikaansaatu ilman lisättyjä kemikaaleja, ja tuote on PFC-vapaa. Vedenpitävyys on varmistettu tärkeimpien saumojen teippauksilla.

Takin lämpöeristeenä on käytetty kahta erilaista vanua: superohuesta ja kevyestä Lifaloft™ -kuidusta valmistettua pallomaista kuitueristettä yhdistettynä PrimaLoft® Cross Core -teknologiaan, jossa hyödynnetään alun perin NASAn käyttöön kehitettyä aerogeelia lämpötehokkuutta parantamassa.  Vanutäytteet on sijoitettu bodymapping-ajatuksella lämmittämään kehon alueita täsmällisesti sen mukaan, missä eristävyyttä eniten tarvitaan.

Vuorikankaassa on käytetty maailman keveintä tunnettua materiaalia grafeenia. Se on lämpöä erittäin tehokkaasti johtava hiilimateriaali, joka tasoittaa lämmönvaihteluita siirtämällä lämpöä kehon lämpimämmistä osista kylmemmille alueille. Grafeeni lisää myös kankaan kestävyyttä, vähentää sähköisyyttä sekä neutraloi hien ja epäpuhtauksien aiheuttamia hajuhaittoja.

Bluesign®-sertifiointi takaa tuotteen valmistuksessa käytettyjen materiaalien ympäristöystävällisen ja turvallisen tuotantoprosessin.

 

MUITA YKSITYISKOHTIA

  • Suojaava ja säädettävä huppu
  • Pehmeä sisäkaulus
  • Vertikaalit ja horisontaalit säädöt varmistavat takin istuvuuden
  • Vetoketjulliset rinta-, sisä- ja alataskut
  • Säädettävä helmakiristys
  • Joustavat hihansuut
  • PFC-vapaa Bluesign®-sertifioitu tuote

Takki tarjolla sekä unisex- että naisten mitoituksella.

 

MATERIAALIT

Kuori: Täysin veden- ja tuulenpitävä LIFA®

Vanu: PrimaLoft® GOLD, untuvan kaltainen vanu

VÄRIT: sininen, musta

KOOT: S-XXL

SUOSITUSHINTA: 500 €

 

Tuote on myynnissä Helly Hansenin verkkokaupassa syksyllä 2022.  www.hellyhansen.com

 

Lisätietoa, tuotelaina- ja testipyynnöt: Hanna-Liisa Erkheikki, Akvamariini
Hanna-Liisa.Erkheikki@akvamariini.fi, puh. 040 5241718

  • Listing ID: 15401