Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Merrellin talvimallisto tarjoaa pitoa joka keliin

YouSport

Maailman suosituimmalle ulkoilujalkinebrändille Merrellille ulkoilu merkitsee elämäntapaa ja olemassaolon perustetta. Merrell on valmistanut toiminnallisia jalkineita erilaisiin olosuhteisiin ja maastoihin jo yli 40 vuoden ajan, jotta voisimme nauttia ulkoilusta läpi vuoden.

Talven tullen jalkineiden ominaisuudet korostuvat. Lämpötilojen vaihtelut ja olosuhteiden nopeat muutokset asettavat enemmän vaatimuksia jalkineiden suojaavuudelle ja turvallisuudelle. Merrell tarjoaa kolme erilaista pohjateknologiaa: niiden monipuoliset pito-ominaisuudet kattavat talven kaikki olosuhteet märästä loskasta jäiseen lumeen.

kitkapohja-kooste.png (600×600)

 

Kolme eri pohjateknologiaa

Tämän talven mallistossa Merrellin vankka kokemus jalan anatomiasta sekä liikuntamuotojen vaatimuksista yhdistyy viimeisimpiin innovaatioihin ja teknologioihin. Niiden ansiosta ulkoilu on mukavaa ja turvallista talvellakin.

Vibram® IceTrek™ -pohjan ja nastojen yhdistelmä on kehitetty suursuosittujen kitka- ja pitopohjakenkien rinnalle. Yhteisvaikutus takaa täydellisen pidon jäiselläkin alustalla. Näin erilaiset pohjatyypit eroavat toisistaan:

Kitkapohja: Vibram® IceTrek -kitkapohja toimii kuin auton kitkarenkaat. Kuvioidun pohjan nappuloiden reunoissa oleva hammastus parantaa pitoa eri alustoilla. Materiaali säilyttää pito-ominaisuutensa lämpötilan laskiessakin. Kitkapohja toimii ja pitää niin pakkaslumella kuin paljaalla asfaltilla ja maastossakin.

Pitopohja: Vibram® Arctic Grip™ -pitopohja on suunniteltu haasteelliselle jäiselle vesikelille ja pakkaselle. Sen toiminnallisuus perustuu kahden materiaaliseoksen yhdistelmään sekä pohjan rakenteeseen, joka porautuu vesipatjan läpi luoden kitkaa jään kanssa. Pitopohjan toiminallisuus on siis laajempi kuin kitkapohjan. Eri kitkapohjista juuri pitopohja antaa eniten varmuutta askellukseen märällä jäisellä pinnalla. Pitopohjajalkineilla on hyvä kävellä myös sisätiloissa.

Nastapohja: Kun Vibram® IceTrek -kitkapohjaan yhdistetään 10 oikeinsijoitettua hiiliteräsnastaa, saadaan aikaan optimaalinen toiminnallisuus ja paras pito jäällä. Pohjan nappuloiden reunoissa oleva hammastus parantaa pitoa eri alustoilla, ja hiiliteräsnastat porautuvat jäähän. Kovalla alustalla kuten asfaltilla nastat vetäytyvät pohjamateriaalin FloatPro Foam™ -välipohjan ansiosta hivenen sisään, jolloin kumimateriaali tarraa enemmän alustaan.

 

MOAB SPEED THERMO MID WP                            

5.png (600×200)

”Mother of All Boots” eli MOAB-tuoteperheen tekninen talviversio MOAB SPEED THERMO MID WP on kevyt mutta suojaava kitkakenkä korkealla varrella. Mukava ja monikäyttöinen jalkine on täysin vedenpitävä ja soveltuu monipuoliseen käyttöön niin maastoon kuin tasaiselle. Miellyttävä fleecevuori ja 200-grammainen Primaloft® Gold Eco -vanu takaavat jalkineen lämmittävyyden. FloatPro Foam™ –välipohja takaa miellyttävän askelluksen ja Vibram® IceTrek -kitkapohja hyvän pidon sekä pakkaslumella että kylmällä asfaltilla.
Koot miehille: 40–50. Koot naisille: 36–42. Suositushinta 189,00 €

 

THERMO ROGUE 3 MID GTX

 2.png (600×200)

Lämmin, vedenpitävä ja nopea! ISPO Golden Award -voittaja THERMO ROGUE 3 MID GTX pitää talvijuoksijat ja vauhdikkaat retkeilijät turvallisesti reitillä. Kevyt mutta tukeva jalkine, jossa jalat pysyvät kuivina ja lämpiminä. Hengittävä GORE-TEX-kalvo tekee kengästä vedenpitävän. Lämmin Primaloft® Gold Eco -vanu jalan ja nilkan päällä lämmittää. Varvasalueen ja pohjallisen Primaloft® AeroGel eristää ja hengittää ääriolosuhteissa. FloatPro Foam™ -välipohja takaa miellyttävän askelluksen, ja Vibram® Arctic Grip™ -pitopohja yhdistettynä uuteen XS Trek EVO seokseen takaa loistavan pidon monessa eri olosuhteessa.
Koot miehille: 40–50. Koot naisille: 36–42. Suositushinta 279,00 €

 

THERMO CROSS 3 MID WP

3.png (600×200)

Vedenpitävä THERMO CROSS 3 MID WP pitopohjakenkä tarjoaa samalla lämmintä suojaavuutta ja ketteryyttä. Lämmin 200-grammainen vanu ja jalan omaa lämpöä heijastava sisäpohja takaavat lämmittävyyden. FloatPro Foam™ -välipohja luo miellyttävän askelluksen ja Vibram® Arctic Grip™ -pitopohja yhdistettynä uuteen XS Trek EVO seokseen takaa loistavan pidon.
Koot miehille: 40–50. Koot naisille: 36–42. Suositushinta 189,00 €

 

MOAB FST 3 THERMO MID WP

1.png (600×200)

Kevyt, monipuolinen ja vedenpitävä pitopohjakenkä takaa vakaan ja tukevan pidon märälläkin jäällä. Lämmin 200-grammainen vanu ja villamateriaalista muotoilut Kinetic Fit™ BASE -irtopohjallinen pitävät jalat lämpiminä eristämällä maasta hohkaavan kylmyyden. Merrell Air Cushion -ilmatyynyt vaimentavat iskuja ja takaavat miellyttävän askelluksen. Vibram® Arctic Grip™ -pitopohjan ansiosta pito on erittäin hyvä ulkona ja voit kävellä näillä myös sisällä.
Koot miehille: 40–50. Koot naisille: 36–42. Suositushinta 189,00 €

 

MOAB SPEED THERMO SPIKE MID WP 

4.png (600×200)

Lenkkarimainen, kevyt, silti tukeva ja vedenpitävä nastakenkä korkealla varrella. Lämmin 200-grammainen Primaloft® Gold Eco -vanu pitää jalat lämpiminä. Primaloft® Aerogel -sisämateriaalit sitovat lämpöä ja lisäävät hengittävyyden tuntua. Irrotettava pohjallinen ja FloatPro Foam™ -välipohja takaavat hyvän vaimennuksen ja miellyttävän askelluksen. Vibram® Icetrek -ulkopohjarakenne vahvistettuna 10 hiiliteräsnastalla takaa pureutuvuuden liukkaaseen alustaan.
Koot miehille: 40–50. Koot naisille: 36–42. Suositushinta 219,00 €

 

PR-tiedustelut Viestintätoimisto Akvamariini, Hanna-Liisa.Erkheikki@akvamariini.fi, 040 5241718

Kuluttajatiedustelut Merrell Finland, 09 229 0010, www.merrell.fi

Jalkineet tulevat kauppoihin alkaen marraskuussa, osa malleista tammi-helmikuussa 2022.

  • Listing ID: 11813