Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Lumines-takki tarjoaa maksimaalista näkyvyyttä pimeässä. Red Dot Award-palkittu takki on suunniteltu aktiivisille kaupunkilaisille työmatkapyöräilyyn.

YouSport

Norjalaisen Helly Hansenin tuotekehitystiimi tietää, mitä tarkoittaa elää ankarissa arktisissa keliolosuhteissa. Erityisesti syksyllä ja talvella, kun lämpötilat laskevat ja auringonvaloa on vain vähän, kaupungeissa asuvat ihmiset tarvitsevat teknisiä varusteita, jotka suojaavat ja mahdollistavat turvallisen liikkumisen myös pimeässä. Helly Hansenin 2021 syysmalliston Lumines-takki on suunniteltu kaupunkilaisille ja työmatkapyöräilijälle. Takin upeat yksityiskohdat, kuten VizLite® Dual Technology -heijastimet, vedenpitävä ja hengittävä HELLY TECH® Professional -kangasrakenne ja H2Flow ™ -ilmanvaihtojärjestelmä takaavat tuotteen näkyvyyden ja hyvän käyttömukavuuden.

lumines-red-dot.png (600×400)

Parhaan näkyvyyden ja turvallisuuden takaamiseksi Lumines-takissa on käytetty VizLite® Dual Technology -heijastimia, jotka sisältävät mikroskooppisen pieniä lasihelmiä. Helmet on pinnoitettu alumiinikerroksella, ja ne keräävät talteen valon UV-energiaa heijastaen sitä pimeässä riippumatta ulkoisesta valonlähteestä. Näin takki heijastaa valoa myös olosuhteissa, joissa valoa on hyvin vähän. Tämän teknologian ansiosta takki on ihanteellinen kaupunkiliikenteeseen ja pyöräilyyn syksyllä ja talvella, kun luonnonvaloa on vain vähän.

Näkyvyyden lisäksi Lumines-takin PWC-vapaa HELLY TECH® Professional -materiaali tarjoaa ammattimaista vedenpitävyyttä ja hengittävyyttä.

H2Flow ™ -ventilaatiorakenne optimoi takin ilmanvaihtoa ja käyttömukavuutta mahdollistaen lämpimän ilman poistumisen takin sisältä.

– Asumme ja työskentelemme Norjassa, missä sataa paljon, ja keliolosuhteet vaihtelevat nopeasti. Monet meistä kuten myös muista pohjoismaalaisista pyöräilee töihin ympäri vuoden. Halusimme kehittää kevyen teknisen tuotteen, joka suojaa kylmältä ja kosteudelta mahdollistaen näkyvyyden liikenteessä vuoden pimeimpinä kuukausina. Lumines-takki takaa turvallisen ja miellyttävän työmatkapyöräilyn ja sopii myös ulkonäöltään kaupunkiympäristöön, Helly Hansenin Urban-kategorian tuotepäällikkö Kristoffer Ulriksen kuvailee.

Lumines-takin muita työmatkaystävällisiä ominaisuuksia

  • Kevyt, hengittävä PrimaLoft® Evolve -eriste, jonka ilmava rakenne maksimoi lämpimän ilmavirran pumppautumisen ulos liikkuessa, ja joka levossa pitää eristävän ilman sisällään
  • Life Pocket ™ -tasku, joka pidentää puhelimien akunkestoa kylmissä olosuhteissa
  • Säädettävä kaulus ja hihansuut sekä tilavat ja hyvin suojatut taskut

Lumines-takki on voittanut arvostetun Red Dot Award -muotoilupalkinnon innovatiivisesta tuotesuunnittelusta fashion & lifestyle -kategoriassa 2021.

 

Lumines -takki
Naisten koot: XS-XL
Miesten koot: S-2XL
Väri: vaalea harmaa
Suositushinta: 700,00 €

 

Lumines light -takki
Naisten koot: XS-XL
Miesten koot: S-2XL
Värit: vaalea harmaa ja musta
Suositushinta: 350,00 €

 

Tutustu Helly Hansenin muihin tuotteisiin uutishuoneessa.

 

LISÄTIEDOT

Kai Kantanen, Helly Hansen Suomen ja Baltian myyntijohtaja, puh. 0400 687 336, kai.kantanen@hellyhansen.com

Tuotelaina-, testi- ja kuvapyynnöt: Hanna-Liisa Erkheikki, Akvamariini, puh. 040 5241718,
hanna-liisa.erkheikki@akvamariini.fi

  • Listing ID: 11824
Yhteystiedot

Helly Hansen Oy, Teknobulevardi 3-5Vantaa,01530 040 5241718 hanna-liisa.erkheikki@akvamariini.fi https://www.hellyhansen.com/en_fi/