Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Kesäkuu 2023 on ulkoilun juhlaa: Open Mountain -kampanja kannustaa luontokokemusten äärelle myös Nuuksiossa

YouSport

Helly Hansenin isännöimä ensimmäinen Open Mountain Month järjestetään kesäkuussa 2023. Kun kesäiset päivät (ja yöt) pitenevät, Helly Hansen haluaa inspiroida ihmisiä liikkumaan metsissä ja vuorilla ja nauttimaan kaikesta siitä, mitä luonnolla on tarjottavanaan.

hh_summer_norwegianpeoplesaid_fieldproduction_sverrehjornevik-03545-1.png

Me Helly Hansenilla haluamme mahdollistaa ihmisille elämän laatua parantavia kokemuksia ulkoilun parissa. Ammattikäyttöön soveltuvat varusteemme auttavat ihmisiä selviämään ja tuntemaan olonsa elinvoimaiseksi luonnossa. Loimme Open Mountain Month -konseptin innostaaksemme ihmisiä ulkoilemaan enemmän”, Helly Hansenin brändijohtaja Joumana Løvstad kommentoi.

 

Luonto on avoin kaikille

Open Mountain Month on tarkoitettu kaikille, niin aloittelijoille kuin kokeneille ulkoilijoille sekä erityisesti niille, jotka kaipaavat rohkaisua, inspiraatiota tai seuraa lähteäkseen ulkoilemaan. Kesäkuun aikana Helly Hansen järjestää ulkoilutapahtumia ympäri Eurooppaa ja Pohjois-Amerikkaa. Tapahtumissa sen yhteistyökumppanit opastavat ja ohjaavat ihmisiä erilaisten aktiviteettien pariin.

Brändimme identiteetti perustuu aitoihin ulkoilmaelämyksiin, ja teemme laajasti yhteistyötä ulkoilun erilaisten ammattilaisten kanssa ympäri maailmaa. Open Mountain Month -tapahtumien avulla haluamme yhdistää yhteisöämme, tuotteidemme käyttäjiä ja näitä ulkoilun ammattilaisia, jotka tuntevat luonnon tarjoamat mahdollisuudet ja haasteet. Heidän intohimonsa ja sitoutumisensa eri lajeihin innostaa ja inspiroi kaikkia mukaan ja heidän kokeneessa seurassansa on turvallista heittäytyä uusille reiteille ja seikkailuun” Joumana Løvstad jatkaa.

Suomessa Helly Hansen järjestää Open Mountain -iltavaelluksen Nuuksiossa 15.6. yhteistyössä vuoristo-opas Juho Lukkarin kanssa. Ohjelma koostuu ohjatusta vaelluksesta, jonka aikana Juho jakaa omia luontokokemuksiaan ja -vinkkejään. Vaelluksen päätteeksi kokoonnutaan Metsäkodalle nuotion ääreen nauttimaan eräkokkinakin ansioituneen Tero Mäntykankaan loihtiman iltapalan.

Tutustu tapahtumaan ja ilmoittaudu mukaan täällä. tai Facebookissa. 

Lue lisää Open Mountain Month 2023 -kampanjasta ja kansainvälisistä tapahtumista täällä.

 

LISÄTIETOA
Akvamariini, Hanna-Liisa Erkheikki, 040 5241718, Hanna-Liisa.Erkheikki@akvamariini.fi
Helly Hansen Suomi, maajohtaja Kai Kantanen, 0400 687 336, kai.kantanen@hellyhansen.com

  • Listing ID: 18175
Yhteystiedot

Kantanen Kai Suomen ja Baltian myyntijohtaja0400 687 336 kai.kantanen@hellyhansen.com