Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Innovatiivista tuotesuunnittelua yhdistettynä teknisiin uutuusmateriaaleihin

YouSport

Norjalainen Helly Hansen on 140-vuotisen historiansa aikana toiminut usein teknisten ulkovaatteiden innovatiivisessa eturintamassa ja tuonut ensimmäisenä markkinoille uudenlaisia materiaaleja, tuotteita ja ennennäkemätöntä suorituskykyä. Elämä arktisilla alueilla ankarissa keliolosuhteissa ja tiivis yhteistyö ulkoilun ja merenkäynnin ammattilaisten kanssa on inspiroinut norjalaisbrändin lukuisiin uraauurtaviin teknologioihin ja saanut sen ylittämään aktiivisten ulkoilun harrastajien odotukset.

Merten, vuorien ja ympäristön syvä kunnioittaminen viitoittaa Helly Hansenia tänä päivänä kohti entistä kunnianhimoisempaa vastuullisuutta ja uusia ympäristöystävällisiä materiaali-innovaatioita. Talven 2021 mallistossa vastuullisten vedenpitävien LIFA INFINITY™ – ja LIFA INFINITY PRO™ –materiaalien hyödyntäminen laajenee SKI- ja OUTDOOR-kategorioihin. Urban-malliston Red Dot Award-palkittu Lumines-sarja tarjoaa maksimaalista näkyvyyttä ja käyttömukavuutta aktiivisille työmatkapyöräilijöille talven pimeisiin ja kosteisiin kuukausiin sekä uusi, entistä kevyempi ja lämpimämpi LIFALOFT ™ Air –vanu, joka hengittää ja muokkautuu ulkonaliikkujan lämmöntarpeeseen.

 

SKI & FREERIDE

Helly Hansen lanseerasi viime talvikaudella tähän mennessä innovatiivisimman ja kestävimmän vedenpitävän LIFA INFINITY PRO ™ -materiaalin, joka on valmistettu ilman lisättyjä kemiallisia käsittelyjä. Toiminnallisuuden kannalta kriittinen kankaan pinnan vedenhylkivyys on saatu aikaan kuituominaisuuksien ja -rakenteen avulla, täysin ilman kemikaaleja, eikä sitä tarvitse myöskään jälkeenpäin aktivoida jälkikäsittelyillä. Uudessa mallistossa tätä vastuullista kuorimateriaalia hyödynnetään myös vapaalaskuun suunnitelluissa kuorituotteissa. Elevation Infinity 2.0 -takki ja ULLR Chugach Infinity -haalari unisex-mitoituksella ja naisten W Elevation Infinity -kuoritakki edustavat modernien laskuvaatteiden aatelia ja varmistavat täydellisen laskunautinnon ääriolosuhteissa.

ELEVATION INFINITY 2.0 -takki  Unisex S-2XL  750,00 €

ELEVATION INFINITY SHELL 2.0 -housu  Unisex S-2XL  500,00 €

 elevation-infinity-2.0-jacket.png (650×300)


W ELEVATION INFINITY -kuoritakki 
 Naisten XS-XL  750,00 €

W ELEVATION INFINITY -haalarihousu  Naisten XS-XL  600,00 €

w-elevation-infinity-shell-jacket.png (650×300)

 

ULLR CHUGACH INFINITY POWDER -haalari  Unisex S-2XL  1000,00 €

ullr-chugach-infinity-powder-suit.png (650×300)

Resort-malliston Alpha Infinity -takki miehille ja Verbier Infinity -takki naisille edustavat perinteisempää rinnemuotia. Vedenpitävä ja hengittävä LIFA INFINITY ™ -kalvo, jonka PFC-vapaa ulkokangas on valmistettu kierrätetystä materiaalista, takaa käyttömukavuuden ja kuivana pysymisen. H2Flow ™ -lämmönsäätöjärjestelmä takaa optimaalisen lämmittävyyden ja Life Pocket+™ -tasku takaa puhelimen säilymisen toimintakykyisenä kylmissä olosuhteissa.

 

ALPHA INFINITY -takki │ Unisex S-2XL  600,00 €

alpha-infinity-jacket-.png (650×300)

VERBIER INFINITY -takki │ Naisten XS-XL  650,00 €

w-verbier-infinity-jacket-2.png (650×300)

Kerrospukeutumiseen Helly Hansen tarjoaa laajan valikoiman eri käyttötarkoituksiin soveltuvia alus- ja väliasuja, joiden avulla tuotteet mukautuvat erilaisiin sääolosuhteisiin. Alusasuissa materiaaleina LIFA® ja LIFA® Merino, joissa LIFA® Stay Dry -teknologia siirtää kosteuden pois iholta säilyttäen tuotteen kuivan ja miellyttävän tuntuisena ihoa vasten. Alusvaatemalliston uutuutena alppihiihdon ammattilaisten kanssa yhteistyössä kehitetty H1 Pro -alusasu, jossa iskuille alttiit alueet on vahvistettu optimaalisen suojan ja aerodynaamisen suorituskyvyn saavuttamiseksi.

 

H1 PRO PROTECTIVE paita ja housut │ Unisex 2XS-2XL 250,00 €

h1-pro.png (650×300)

 

OUTDOOR

Outdoor-malliston kärkituote Odin Infinity Insulated takki on myös valmistettu LIFA INFINITY PRO™ -uutuusmateriaalista. Tuote on kehitetty yhdessä vuoripelastusammattilaisten kanssa ja kuoritakin monikäyttöisyyttä on parannettu kevyellä ja painoonsa nähden erittäin lämpimällä 60-grammaisella LIFALOFT™ -vanulla.

 

ODIN INFINITY INSULATED -takki  Unisex S-2XL  750,00 €

W ODIN INFINITY INSULATED -takki  Naisten XS-XL  750,00 €

odin-infinity-insulated-jacket.png (650×300)

Mallistoa täydentävät uudenlaiset LIFALOFT ™ Air -tuotteet, jotka tarjoavat miellyttävää lämpöä uudenlaisissa monikäyttöisissä tuotteissa, joita voi käyttää itsenäisesti tai tuomassa lämpöä kuorivaatteiden alle. LIFALOFT ™ Air -vanussa on enemmän ilmataskuja, jotka lisäävät ilman eristävyyttä sekä pumppautumista ulos takin sisältä.

LIFALOFT AIR INSULATOR -takki  Unisex S-2XL 300,00 €

W LIFALOFT AIR HOODED INSULATOR -takki  Naisten XS-2XL 300,00 €

lifaloft-air-insulator.png (650×300)

 

LIFALOFT AIR INSULATED -flanelipaita  Unisex S-2XL │200,00 €

lifaloft-air-flannel.png (650×300)

 

URBAN

Urban-malliston uutuustuote Lumines-takki on suunniteltu kaupunkilaisille ja työmatkapyöräilijälle. Takin upeat yksityiskohdat, kuten VizLite® Dual Technology -heijastimet, vedenpitävä ja hengittävä HELLY TECH® Professional -kangasrakenne ja H2Flow ™ -lämmönsäätöjärjestelmä takaavat tuotteen näkyvyyden ja hyvän käyttömukavuuden. VizLite® Dual Technology -heijastimet sisältävät mikroskooppisen pieniä lasihelmiä. Helmet ovat pinnoitettu alumiinikerroksella ja ne keräävät talteen valon UV-energiaa ja heijastavat sitä pimeässä riippumatta ulkoisesta valonlähteestä. Näin takki heijastaa valoa myös olosuhteissa, joissa valoa on hyvin vähän. Tämän teknologian ansiosta takki on ihanteellinen kaupunkiliikenteeseen ja pyöräilyyn syksyllä ja talvella, kun luonnonvaloa on vain vähän.

LUMINES -takki  Unisex S-2XL 700,00 €

W LUMINES -takki  Naisten XS-XL 700,00 €

lumines-jacket.png (650×300)

 

Arctic Patrol Modular Parka -takki on kehitetty yhdessä Huippuvuorilla äärimmäisen vaativissa olosuhteissa työskentelevien tiedemiesten kanssa. Takki on nimensä mukaan modulaarinen ja muodostuu kolmesta osasta: erittäin suojaavasta ja kestävästä parkatakista, vedenpitävästä ja hengittävästä kuoritakista sekä lämmittävästä vanullisesta alustakista. Kaikissa kolmessa takissa on suojaava huppu sekä tarkkaan harkitut yksityiskohdat.

ARCTIC PATROL MODULAR PARKA Unisex M-2XL  1500,00 €

W ARCTIC PATROL MODULAR PARKA Naisten S-2XL  1500,00 €

arctic-patrol-modular-parka.png (650×300)

Arvostetussa Red Dot Award -muotoilukilpailussa palkittu Arctic Patrol -sarja laajenee talveen FW21 kevyemmällä Arctic Patrol 3-in-1 Light Parka -takilla, joka on kevyempi, mutta äärimmäisen suojaava ja vaihteleviin arktisiin olosuhteisiin mukautuva modulaarinen huipputuote.

 

ARCTIC PATROL 3-IN-1 LIGHT PARKA Unisex M-2XL  1500,00 €

W ARCTIC PATROL 3-IN-1 LIGHT PARKA │ Naisten S-2XL  1500,00 €

arctic-patrol-3-in-1-light-parka.png (650×300)

 

LISÄTIEDOT: Kai Kantanen, Helly Hansen Suomen ja Baltian myyntijohtaja, puh. 0400 687 336, kai.kantanen@hellyhansen.com

Tuotelaina-, testi- ja kuvapyynnöt: Hanna-Liisa Erkheikki, Akvamariini, puh. 040 5241718,
hanna-liisa.erkheikki@akvamariini.fi

  • Listing ID: 11730
Yhteystiedot

Helly Hansen Oy Teknobulevardi 3-5Vantaa,01530 040 5241718 hanna-liisa.erkheikki@akvamariini.fi https://www.hellyhansen.com