Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Haglöfsin suosittu L.I.M-tuoteperhe laajenee kylmän kelin tuotteisiin

YouSport

Vähemmän lämmittää enemmän nyt ympäri vuoden: Haglöfsin minimalistinen L.I.M Series (less is more) -mallisto laajenee kylmän vuodenajan tuotteisiin

Lähes kahden vuosikymmenen ajan Haglöfsin L.I.M Series on haastanut teknisten retkeilyvarusteiden rajoja keveyden ja suorituskyvyn optimaalista tasapainoa etsien. Nyt suosittu mallisto laajenee ensi kertaa talvikäyttöön soveltuviin alus-, väli- ja kuorikerroksiin. Tuotteet on suunniteltu aktiiviseen, korkean sykkeen liikkumiseen kylmissä ja vaihtelevissa olosuhteissa. Ja kuten nimi velvoittaa – ne ovat edelleen minimalistisia. Vähemmän yksityiskohtia, vähemmän painoa, vähemmän bulkkia – enemmän ominaisuuksia, jotka tekevät tuotteiden käyttäjistä kevyempiä, nopeampia ja vahvempia.

”L.I.M-sarjan tuotteita on kehitetty jo 20 vuotta koko ajan suorituskykyisemmiksi ja kevyemmiksi. Laajentaminen talvituotteisiin on vastaus asiakkaidemme toiveisiin. Haluamme mahdollistaa liikkumisen kovalla sykkeellä kaikenlaisissa keliolosuhteissa ilman, että tuotteiden käyttömukavuus tai keveys kärsii, Haglöfin tuotejohtaja Caroline Auclair kuvailee.

 

L.I.M GTX JACKET – kevyt takki aina valmiina

Vauhdikas liikkuminen luonnossa on mahdollista, kun mukana ei tarvitse kantaa ylimääräistä. Matkaan ei kuitenkaan kannata lähteä varautumatta äkillisiin kelimuutoksiin. Kevyt ja pieneen tilaan pakkautuva L.I.M GTX -takki kulkee mukana lisäämättä liikaa painoa, mutta tarjoten suojaa ja hengittävyyttä. Takki on valmistettu veden- ja tuulenpitävästä, mutta hyvin hengittävästä GORE-TEX Paclite® PLUS 2.5 -materiaalista. Ihoa vasten miellyttävän tuntuinen takki on täydellinen suoja kovan sykkeen aktiviteetteihin.

 

L.I.M MID FAST HOOD

Erittäin kevyt välikerrostakki, joka lämmittää ja tarjoaa samalla täyden liikkumisvapauden. Se on valmistettu Polartec® Power Grid™ -teknisestä fleecestä, jossa on geometrisia kuvioita. Tuote on suunniteltu kehon eri osien tarpeet huomioiden tarjoamaan lämpöä ja hengittävyyttä juuri oikeissa kohdissa.

 

L.I.M DOWN HOOD

Painoonsa nähden poikkeuksellisen kevyt untuvatakki, joka suojaa kylmältä ja kosteudelta, mutta kulkee vaivattomasti mukana viemättä liikaa tilaa. Takki on valmistettu kevyestä ja repeytymättömästä kankaasta. Sen täytteenä on hydrofobinen untuva, joka pysyy kuivana jopa 10 000 minuuttia kosteudelle altistuessaan. Takki tarjoaa lämpöä ja lisäeristystä silloin, kun sitä eniten tarvitaan.

 

L.I.M WINTER TIGHTS

Kevyet ja eristävät trikoot kovan sykkeen talviaktiviteetteihin. Joustavat ja kulutuskestävät trikoot tarjoavat suojaa, lämpöä ja tukea lihaksille sekä täydellisen liikkumisvapauden. Trikoita voi käyttää sellaisenaan tai strategisena kerroksena.

 

L.I.M WINTER BEANIE

Kevyt, lämmin ja hengittävä päähine, josta veikkaamme rakastettua kumppania pakkasseikkailuihin. Pehmeästä ja joustavasta kankaasta valmistettu pipo tarjoaa kevyttä suojaa; se toimii hyvin myös miellyttävänä aluspipona kypärän tai hupun alla.

 

Ensimmäinen kylmän kelin L.I.M Series on saatavilla syyskuusta 2022 alkaen Haglöfs Brand Storeissa ja valituissa jälleenmyyjissä ympäri maailmaa sekä verkossa osoitteessa www.haglofs.com.

Seuraa Haglöfsin matkaa Instagramissa @haglofs.

Lisätietoa:
Sophia Schlör
PR Manager
sophia.schlor@haglofs.se

  • Listing ID: 15413
Yhteystiedot

Haglöfs Oy Vantaankoskentie 14Vantaa,01670 040 5241718 hanna-liisa.erkheikki@akvamariini.fi https://www.haglofs.com/