Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Haglöfs jatkaa Arctic Weekend -tapahtuman pääyhteistyökumppanina - Uusi sopimus syventää vapaalaskuyhteisön ja Haglöfsin yhteistyötä

YouSport

Innovatiivisista ja laadukkaista outdoor-tuotteista tunnettu Haglöfs ja suomalaisen vapaalaskukansan ykköstapahtuma Arctic Weekend jatkavat yhteistyötä. Uusi yhteistyösopimus mahdollistaa lumilajeista ja vapaalaskusta kiinnostuneille harrastajille entistä monipuolisemman ja elämyksellisemmän tapahtuman, joka järjestetään Rovaniemellä 19–21 marraskuuta.

Haglöfsin korkealaatuiset ja innovatiiviset outdoor-tuotteet mahdollistavat ulkoilulajeista nauttimisen säässä kuin säässä. Haglöfs on valmistanut vastuullisia ja funktionaalisia tuotteita eri lumilajeihin jo pitkään ympäristöasiat hyvin huomioiden. Tänä päivänä Haglöfs-mallisto tarjoaa varusteet myös suosiotaan kasvattavaan hiihtovaellukseen ja skinnaukseen.

– Aloittaessamme yhteistyön Haglöfsin kanssa, tavoitteena oli lisätä Haglöfs-tuotteiden tunnettuutta vapaalaskijoiden keskuudessa. Halusimme myös kertoa Haglöfsin kestävän kehityksen kunnianhimoisista periaatteista, ja siitä mitä Haglöfs tekee ympäristön hyväksi. Uusi yhteistyösopimus on osoitus siitä, että olemme oikeilla jäljillä, kertoo Arctic Weekendin perustaja Antti Autti, joka toimii myös Haglöfs- vaikuttajatiimissä.

Yhteistyö rikastuttaa Arctic Weekendin ohjelmatarjontaa.

– Tapahtumakumppanuus Arctic Weekendin kanssa on meille hyvä tapa lisätä Haglöfs-tuotteiden tunnettuutta vapaalaskupiireissä. Yhteinen intressimme on tarjota vapaalaskusta kiinnostuneille ainutlaatuinen tilaisuus kokoontua yhteen ja edistää lajia monipuolisesti, kuvailee Haglöfs maajohtaja Jari Grev.

 

Entistä monipuolisempi Arctic Weekend 2021

Viidettä kertaa järjestettävä Arctic Weekend -tapahtuma tarjoaa luentoja, klinikoita, hyvää ruokaa ja tunnelmaa vapaalaskusta, -välineistä ja varusteista kiinnostuneelle yleisölle. Iltaohjelmassa on laskuelokuvia ja mahdollisuus tutustua vapaalaskuelämäntapaan mielenkiintoisten ihmisten, Haglöfs-vaikuttajien ja heidän todellisten tarinoiden kautta.

Ohjelmatarjonta laajenee tänä vuonna myös autenttiseen ympäristöönsä, kun osa tapahtumasta toteutetaan Ounasvaaran hiihtokeskuksessa. Ensimmäistä kertaa osallistujat pääsevät testaamaan oppimaansa ja välineitä todellisissa olosuhteissa lumella.

 – Tämän vuoden Arctic Weekend tulee olemaan entistä upeampi tapahtumakokonaisuus Haglöfsin ansiosta. Pääsemme elämään toteen Haglöfsiin Ousider by Nature -brändifilosofiaa ja tarjoamaan vapaalaskuyhteisölle entistä mielenkiintoisempaa ja monipuolisempaa ohjelmaa, tapahtuman toinen perustaja ja vetäjä Ville Puominen iloitsee.

Liput ja tarkempi ohjelma löytyvät osoitteesta arcticweekend.com

Haglöfs Arctic Weekend, Rovaniemi, 19-21.11.2021
Instagram: @arcticwknd
Facebook: @arcticwknd
#arcticwknd

LISÄTIETOA
Antti Autti, Co-founder, anttisworld@gmail.com, puh. 040 482 7142
Ville Puominen, Co-founder, arcticwknd@gmail.com, puh.  040 715 0954
Jari Grev, Haglöfs Maajohtaja jari.grev@haglofs.fi, puh. 044 0191403

  • Listing ID: 11810
Yhteystiedot

Haglöfs Oy Vantaankoskentie 14Vantaa,01670 040 482 7142 anttisworld@gmail.com https://www.haglofs.com/fi/