Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Granissa lasketaan jatkossa Helly Hansenin väreissä - Suomen suurin alppihiihtoseura GrIFK Alpine ja Helly Hansen aloittavat yhteistyön

YouSport

Kauniaisissa toimiva GrIFK Alpine on Suomen suurin alppihiihdon erikoisseura, jonka päätoiminta-alueita ovat alppihiihdon kilpavalmennus ja hiihdonopetus. Seura vastaa Kauniaisten kaupungin omistaman rinnekeskuksen, Granibackenin toiminnasta. GrIFK Alpine ja Helly Hansen ovat sopineet yhteistyöstä, jonka myötä GrIFK Alpine -seuran jäsenet tullaan jatkossa näkemään Helly Hansenin varusteissa.

– Uusien seura-asujen hankinta tuli ajankohtaiseksi kaudelle 2021, ja eri toimittajien vertailussa Helly Hansen osoittautui meille sopivimmaksi. Kriteereinä pidimme laatua ja kestävyyttä sekä valikoiman laajuutta ja jatkuvuutta. Näiden osalta Helly Hansen teki päätöksenteon helpoksi. Uusi kausi ja uudet kuteet – voisiko lumikausi paremmin alkaa?  GrIFK Alpine -seuran toiminnanjohtaja Ville Kainulainen iloitsee.

Arvoina vastuu, välittäminen ja kehittyminen

GrIFK Alpine -seuran rooli kilpa-alppihiihdon kasvattajaseurana Suomessa on merkittävä. Sen arvoja ovat vastuu, välittäminen ja kehittyminen.  Seuran järjestämän hiihtokoulun kautta saa opetusta vauhdikkaaseen alppihiihtoon vuosittain lähes tuhat uutta harrastajaa. Osa lapsista jatkaa seuran valmennusryhmiin ja kilpa-alppihiihdon pariin; tällä hetkellä valmennuksen parissa on noin 150 junioria.

Helly Hansenin tuotevalikoima palvelee kilpa-alppihiihdon tarpeita

Helly Hansen toimii teknisten urheilu- ja ulkoiluvaatteiden eturintamassa ja on tuonut ensimmäisenä markkinoille useita innovatiivisia materiaaleja, tuotteita ja ennennäkemätöntä suorituskykyä. Helly Hansen on vuodesta 1877 kehittänyt varusteita vaativiin olosuhteisiin ja vaatettaa tänä päivänä ulkoilun ja urheilun ammattilaisia ympäri maailmaa. Tuotteiden aktiivisiin käyttäjiin kuuluu huippu-urheilijoita, laajaa tuotevalikoimaa ja toimivuutta arvostavia kuluttajia sekä yli 70 000 alppihiihdon parissa työskentelevää ammattilaista. Tuoteosaamisen tarjoaminen seura- ja juniorilaskijoille ja yhteistyö GrIFK Alpinen kanssa on luonteva osa Helly Hansenin toimintaa.

– Arvostamme valtavasti seuran vahvaa juniorityötä ja alppihiihdon harrastamiselle luomia olosuhteita. Meille on kunnia saada varustaa Suomen suurin alppihiihtoseura. Haluamme tarjota alppihiihdon harrastajille ne tuotteet, jotka mahdollistavat heidän harrastuksensa. Tavoitteenamme on yhdessä edistää lasten saamista tämän elämyksellisen lajin pariin kannustavassa ympäristössä ja oikeanlaisissa varusteissa, Helly Hansenin Race Club -palveluista Suomessa vastaava Mikko Nurmela kertoo.

Lisätiedot

Ville Kainulainen, Toiminnanjohtaja, GrIFK-Alpine r.f. ville.k@grifkalpine.fi, Puh. +358 (0)44 5591369

Mikko Nurmela, Key Account Manager / Professional Services ja Race Club, Helly Hansen mikko.nurmela@hellyhansen.com, Puh. +358 (0)40 7255786

  • Listing ID: 11775
Yhteystiedot

Helly Hansen Oy Teknobulevardi 3-5 Mikko Nurmela, Key Account Manager / Professional Services ja Race ClubVantaa,01530 +358 (0)40 7255786 mikko.nurmela@hellyhansen.com https://www.hellyhansen.com/