Suomen urheilukaupan ammattimedia

YouSport pähkinänkuoressa

YouSport pähkinänkuoressa

YouSport on urheilukaupan ammattimedia. Julkaisemme verkossa toimialaa kiinnostavia uutisia ja uutuuksia. Toimimme alan tietopankkina b2b-kohderyhmälle, medialle ja sportin hevijuusereille.

YouSportin keskeinen palvelu ovat toimialahakemistot: brändihakemisto, yrityshakemisto sekä urheilukauppahakemisto palvelevat kotimaista kauppaa sekä Suomen markkinoista kiinnostuneita kansainvälisiä toimijoita. Osa hakemistoista on maksuttomia ja osa maksullisia.

YouSport kertoo medialle ja vaikuttajille www.yousport.fi -sivuston tuoreista bränditiedotteista kerran kuukaudessa tehokkaalla koostetiedotteella.

Vuosittain helmikuussa ilmestyvä printtimuotoinen hakuteos YouSport – Urheilukaupan Käsikirja kokoaa hakemistojen tiedot yksien kansien väliin. Käsikirja jaellaan maksutta kaikkiin urheilukaupan kivijalkamyymälöihin. Lisäksi Käsikirjan saavat kaikki YouSportin vuositilaajat. Käsikirja julkaistaan myös sähköisenä versiona Yousport.fi-sivustolla.

Käsikirja tunnetaan urheilukaupan myymälöissä helppona kanavana löytää nopeasti tietoa toimialan brändeistä ja toimijoista. Vuoden 2022 alusta lähtien tiedot löytyvät myös verkkosivuiltamme.

YouSportin kustantaja on viestintätoimisto Akvamariini, joka on erikoistunut sporttialan viestintään jo lähes viidentoista vuoden ajan.

Tilaa uutiskirje

Ota yhteyttä YouSportin toimitukseen!

YouSport-sivuston toimittaja
Jussi Ovaskainen, jussi.ovaskainen@yousport.fi, P 040 5071 007

Toimituksen sähköposti
toimitus@yousport.fi

Ilmoitusmyynti
myynti@yousport.fi

Toimituksen postiosoite
YouSport
Antinkatu 3 D, 00100 Helsinki
P 045 2565 235

Kustantaja
Akvamariini Oy
Pia Jännes, pia.jannes@akvamariini.fi
P 040 5038 571