Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

YouSport-kestotilaus (laskutus kerran vuodessa)

150,00 

Osasto:

Kuvaus

YouSportin vuosittaisella paketilla € 150 + alv saat entistä enemmän!

 1. Käytössäsi on sportti- ja urheilukaupan päivittäinen mediaseuranta Saat myös koosteen sähköpostiisi perjantaisin.
 2. YouSport käynnisti 2023 yhteistyön merkittävän eurooppalaisen sport- ja outdoor-medioiden, raporttien ja analyysien tuottajan EDM Publicationsin (München) kanssa. Vuoden alusta monet sporttialan mielenkiintoiset raportit ja analyysit ovat nähtävissä vuositilaajillemme. Tiedon tuoreimmista uutisista saat kuukausittaisesta uutiskirjeestämme.
  Vastavuoroisesti EDM saa YouSportin julkaisemat kansainvälisesti kiinnostavat sport- ja outdoor-alan henkilöhaastattelut englanniksi käännettyinä omaa käyttöään tai julkaisuaan varten.
 3. Tilaajat saavat kuukaudeksi maksutta käyttöönsä SGI Europen jäsenyyden (arvo 49 €). Tutustu jäsenyyden sisältöön ja tee tilaus täällä.
 4. Brändisi näkyvyys Brändihakemistossa. Monibränditalon lisäbrändien hinta: -25 % perushinnasta € 150 + alv.
 5. YouSport – Urheilukaupan Käsikirja 2023 (1 kpl) postitettuna

 6. Tunnukset Yrityshakemiston ja Brändihakemiston tietojen päivittämiseen YouSport-verkkopalvelussa.
  Tiedot päivittyvät samalla automaattisesti sivuston englanninkieliseen osioon, jonne ohjaamme Suomen sporttimarkkinoista tietoa hakevat ulkomaiset tiedustelijat.
  Yritys vastaa itse tietojensa ajankohtaisuudesta. Tietoja hyödynnetään vuosittain YouSport – Urheilukaupan Käsikirjassa.
 7. YouSportin tiedote- ja videopalvelussa yritys voi julkaista 4 tiedotetta tai videota vuodessa. Lisämaksusta voi julkaista useampia.
 8. YouSport-uutiskirje kerran kuukaudessa. Uutiskirjeen pääartikkelit ovat 2024 alkaen vain maksavien tilaajien nähtävillä.
 9. Sporttia ja lifestylea seuraavat toimittajat saavat oman versionsa uutiskirjeestä: saajina on kuukausittain jopa 650 toimittajaa ja vaikuttajaa! Kannattaa siis muistaa lähettää omat tiedotteet meille: toimitus@yousport.fi Media lukee omaa uutiskirjettään aktiivisesti ja sitä hyödyntäen.
 10. Uutuustiedotteet ja -videot saavat näkyvyyttä YouSportin kuukausittaisessa uutiskirjeessä. Muista lähettää toimitukseemme tietoa: muuten emme brändisi uutisia tiedä!
 11. YouSportia tilaavien brändien logot linkkeineen pyörivät Boxi-bannerissa (300×250 px) osoitteessa YouSport.fi satunnaisjärjestyksessä kautta vuoden