Suomen urheilukaupan ammattimedia

Tee julkaisu

Valitse haluamasi toiminto kategoriavalikosta, kirjoita pyydetyt tiedot avautuvaan lomakkeeseen ja tallenna oheen haluamasi kuva. Tallenna antamasi tiedot painamalla Tallenna julkaisu -painiketta. Julkaise tiedot YouSport-sivustolle painamalla Julkaise-painiketta.

Brändit-osiossa voit lisätä yrityksenne edustamien sporttibrändien tiedot ja logot sekä asiakaspalvelun ja myynnin yhteystiedot Brändihakemistoon.

Tiedotteet-osiossa voit julkaista tiedotteita ja videoita YouSportin Sporttitiedotteet ja -videot -sivulle. Kirjoita haluamasi otsikko, teksti ja yhteystiedot avautuvaan lomakkeeseen ja tallenna oheen haluamasi kuvat. Tiedotteet ohessa voi julkaista enintään 5 kuvaa. Tallenna antamasi tiedot, painamalla Tallenna luonnos -painiketta.
Pääset katsomaan tiedotteen luonnosta painamalla Esikatsele-painiketta. Julkaise-painikkeella tiedote julkaistaan Sporttitiedotteet ja -videot -sivulle.
Omat julkaisut -sivulla voit vielä tarvittaessa muokata tiedotetta tai poistaa sen kokonaan.

Yritykset-osiossa voit päivittää yritystietoja, jotka näkyvät sekä Yrityshakemistossa että vuosittain julkaistavassa painetussa Käsikirjassa.