Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen purjehdusmaajoukkue luottaa Helly Hansenin varusteisiin

Teknisistä ulkoilu- ja purjehdusvaatteista tunnettu Helly Hansen on Suomen purjehdusmaajoukkueen virallinen varusteyhteistyökumppani. Vuonna 2022 solmittu yhteistyö Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n kanssa kattaa maajoukkueurheilijoiden, -valmentajien sekä -taustatiimin varustamisen myös tulevan kesän olympialaisissa.

– Olemme todella ylpeitä yhteistyöstä Suomen purjehdusmaajoukkueen kanssa. On hienoa seurata joukkueen ja uuden suomalaisen purjehdussukupolven kehittymistä. Huippu-urheilijoiden varustaminen on yritysemme strategian ytimessä, ja yhteistyöstä saamamme palaute näkyy tuotteiden jatkuvana ja tinkimättömänä kehityksenä, Helly Hansenin maajohtaja Kai Kantanen sanoo.

Purjehdusvaatteiden kehittämiseen yli 140 vuotta intohimoisesti suhtautunut norjalainen Helly Hansen tunnetaan lajin harrastajien parissa luotettavana ja asiansa osaavana tuotemerkkinä.

 

Sinem Kurtbay ja Akseli Keskinen iloitsevat ammattimaisesta varustekumppanista.

– Nähtyäni lapsena Helly Hansenin sponsoroimia urheilijoita, haaveilin, että saisin jonain päivänä itse edustaa Helly Hansenin vaatteissa. Nyt tämä unelma on toteutunut. Tiimivaatteemme ovat sekä toimivia että laadukkaita, mutta myös näyttävät hyvältä. Tykkään erityisesti myös vapaa-ajanvaatteiden värimaailmasta. On myös hienoa, että saamme kesällä edustaa vesillä kansallisissa Suomi-asuissa, Sinem Kurtbay kertoo.

Pariisissa 26.7.–11.8. järjestettävien olympialaisten purjehduskilpailut käydään Välimeren rannalla Marseillessa 28.7.–8.8. Kilpailuiden näyttämönä toimii Roucas-Blancin kaupunginosassa sijaitseva Marseille Marina, jonka edustalla vallitsevat vesi- ja tuuliolosuhteet takaavat kilpailijoille ihanteelliset taktiset ja strategiset olosuhteet.

Suomen purjehdusmaajoukkue valmistautuu olympiavesille suurin odotuksin. Ranskaan lähtee monipuolinen joukkue, joka koostuu niin kokeneista urheilijoista kuin nousevista tähdistäkin. Menestysnäkymät ovat hyvät, ja mitaleista tullaan taistelemaan useassa eri luokassa.

 

Kuvassa Akseli Keskinen ja Sinem Kurtbay (SPV /Johan Ekblom)

Jaa uutinen