Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Scandinavian Outdoor Award -palkinnot on jaettu

Sveitsin Lenzerheidessä suoritettujen ulkotestien ja vilkkaiden keskustelujen jälkeen kansainvälinen tuomaristo valitsi vuoden 2025 kevät- ja kesäkauden Scandinavian Outdoor Award -palkintojen voittajat.

Pääpalkinnon voitti suomalainen FabPatch, joka on vaatteiden ja ulkoiluvälineiden reikien tai repeämien korjaamiseen tarkoitettu korjauslaastari. Tuomariston mukaan FabPatch erottui edukseen siinä, että se tekee yhteistyötä vaateteollisuuden kanssa tarjoten laastareita tiettyjen brändien vaatteisiin ja varusteisiin. Näin kuluttajalle voidaan taata täydellinen väri- ja kangasyhteneväisyys. FabPatchia on saatavilla sadevaatteisiin sekä merino- ja stretch-kankaisiin eri väreissä.

Arvostetun Sustainability Award -palkinnon saivat Icebug Järv RB9X -polkujuoksukengät, joissa on käytetty paljon kierrätettyjä ja biopohjaisia materiaaleja. Tuomaristo kehui kengän suorituskykyä poluilla ja sen hyvin pehmustettua pohjaa.

Innovation Award -palkinnon sai Nordisk Reisa Go -tunneliteltta, johon voi ostaa sisäteltan omien tarpeiden mukaan. Vakaan rakenteensa ansiosta teltta kestää kovia tuulia ja PFC-vapaiden kierrätyskankaiden käyttö lisää sen kestävyyttä. Teltassa on myös suuret verkkopaneelit, jotka päästävät sisään raitista ilmaa, mutta pitävät hyttyset poissa.

Lifestyle Award -palkinto meni Light My Fire -lautasmallistolle. Se sisältää erilaisia pinottavia ja konepestäviä lautasia ja kulhoja. Tuotesarja on kehitetty erityisesti Borrow-vuokrausohjelmaa varten, jonka avulla tapahtumajärjestäjät voivat vuokrata sekä uudelleenkäytettäviä pöytäliinoja sekä astioita. Tuotesarjan tuotteita voi ostaa myös ulkoilu- ja urheilukaupoista.

Jaa uutinen