Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Kesäkuun tuoteuutuudet

Polar esittelee uudet Fidesmon tukemat maksurannekkeet

Polar Electro on julkaissut uuden kumppanuuden ruotsalaisen teknologiayrityksen Fidesmon kanssa. Yritykset tuovat markkinoille uuden urheilukellojen rannekemalliston, joka mahdollistaa kätevän ja turvallisen lähimaksun.

Uudet Polar Payment -rannekkeet on varustettu NFC-sirulla. Se yhdistää maksukortit Fidesmo Payhin, varmaan ja turvalliseen lähimaksupalveluun. Fidesmon ratkaisu on hyvin turvallinen, sillä maksuranneke säilyttää käyttäjän maksukortista pelkästään sirua, jolloin maksutapahtumiin ei tarvita kaikkia korttitietoja.

Kuten muutkin Polar-rannekkeet, uudet Polar Payment Wristbands -rannekkeet on suunniteltu erityisesti urheiluun, ja ne on valmistettu pehmeästä ja hikoilun kestävästä silikonista mukavan ja toimivan istuvuuden takaamiseksi. Uudet Polar Payment -maksurannekkeet ovat saatavilla Polar.com-verkkokaupasta Euroopan alueella. Valittavana on 20 mm sekä 22 mm –levyinen ranneke mustana hintaan 59,90 €.

Haltin Breeze on täydellinen kesäkenkä

Haltin vuoden 2024 kevään ja kesän malliston kärkituotteita ovat kevyet Breeze-lenkkarit. Breeze on täydellinen kesäkenkä niin vapaa-aikaan kuin rentoutumiseenkin tai vaikka vesiurheiluun.

Lenkkareiden päällinen on erittäin hengittävää ja viilentävää CoolMax neulosta. Lisäksi kengissä on viileä Lycra-vuori ja kevyt toppaus vain varressa. Myös aero-pohja ja irrotettava pohjallinen ovat hengittäviä. Kevyet lenkkarit ovat myös konepestävät!

OVH 79.90 €

Fjällräveniltä varusteet kesän retkille

Kesä kutsuu seikkailemaan ja nauttimaan luonnosta. On aika kaivaa teltta esiin tai investoida uuteen, ja ottaa suunnaksi vaikkapa joku Suomen hurmaavimmista kansallispuistoista.

Fjällrävenin kevyt kahden hengen uutuusteltta Abisko Friluft 2 on optimoitu käytettäväksi lämpimissä olosuhteissa. Siinä on ristiin menevät kaaret sekä helposti irrotettava ulkoteltta, joten todella kuumina ja kuivina öinä voi käyttää pelkkää sisätelttaa. Kahden erittäin tiheällä hyttysverkolla varustetun sisäänkäynnin ansiosta säästyy hyönteisten huitomiselta, ja kahdessa eteisessä on lisäksi reilusti tilaa varusteille. Sisäkorkeutensa puolesta teltassa on oikein mukavasti tilaa.

Muista lähettää tuoteuutisesi YouSportille. Ne näkyvät myös uutiskirjeemme ilmaisversiossa, jonka vastaanottajiin kuuluu noin 600 sporttia, outdoorin ja hyvinvointia seuraavaa median edustajaa.

Jaa uutinen