Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Toukokuun tuoteuutuudet

Pallas Jogger Lite on joustava ja hengittävä ulkoilutakki

 

Haltin 2024 kevätmalliston kärkituotteita on naisten kevyt ja hengittävä Pallas Jogger Lite -ulkoilutakki. Takki on joustavaa ja hengittävää materiaalia ja tuntuu mukavalta päällä, mutta suojaa samalla hyvin tuulelta. Rennonhenkisessä takissa yhdistyvät tyyli ja aito käytännöllisyys. Niinpä Pallas Jogger Lite sopii sekä aktiiviseen ulkoiluun että jokapäiväiseen kaupunkikäyttöön.

OVH 169.00 €

Finnwearin uimapuvuissa keskiössä ovat mukavuus ja käytännöllisyys

 

Finnwear on valmistanut laadukkaita uimapukuja suomalaisille jo yli 40 vuoden ajan. Kevään uusi, mutta ajaton naisten kausimallisto onkin saanut inspiraationsa brändin vahvoista, suomalaisista juurista. Kausimallistossa Finnwearin suosikkimallit – pluskokoinen uimapuku ja bikinit – ovat saaneet koristeekseen uudet Navy Bloom -printin ja värit.

Finnwearin uima-asujen keskiössä on mukavuus, käytännöllisyys ja eri vartalotyypit huomioiva istuvuus. Myös uusi kausimallisto on suunniteltu kestämään aikaa ja aktiivista käyttöä.

Helkama Veloxin sähköpyöriin tulivat automaattivaihteet

 

Helkama Veloxin vuoden 2024 uutuussähköpyörät tuovat ajomukavuutta pyöräilyyn kaikkina vuodenaikoina, sillä automaattivaihteisto ja tehokas Shimanon moottorijärjestelmä takaavat kepeät kilometrit.

Helkama Velox tuo keväällä markkinoille neljä uutta sähköpyörämallia. Uusissa Carbon H, CX, SE11A ja SE11AL -malleissa tuorein teknologia yhdistyy ajattomaan designiin. Suomessa valmistettujen Helkama-sähköpyörien laadukas ja tehokas Shimano-moottori on hiljainen matkakumppani, jonka seurassa kilometrit taittuvat vaivattomasti. Osa uutuuspyöristä on varustettu Autoshift-vaihteistoilla, joka vaihtaa vaihteita automaattisesti. Näin polkeminen on vaivatonta ja pyöräilijä voi luottaa siihen, että sopivin vaihde on käytössä koko matkan ajan.

 

– Uutuuksien lukuisat ominaisuudet ja varustelumahdollisuudet helpottavat sähköpyörän personoimista omiin tarpeisiin sopivaksi, Helkama Veloxin myynti- ja markkinointijohtaja Jussa Lauhamaa kertoo.

Muista lähettää tuoteuutisesi YouSportille. Ne näkyvät myös uutiskirjeemme ilmaisversiossa, jonka vastaanottajiin kuuluu noin 600 sporttia, outdoorin ja hyvinvointia seuraavaa median edustajaa.

Jaa uutinen