Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Merrell Hiking Clubin ulkoilu- ja vaellustapahtumat jatkuvat tänä kesänä

Merrell haluaa inspiroida ihmisiä ulkoilemaan ja madaltaa kynnystä myös heille, joiden ei tule yksin lähdettyä luontoon. Merrell Hiking Club on yhteisö, joka inspiroi ihmisiä liikkumaan ja on järjestänyt yhteisöllisiä ulkoilu- ja vaellustapahtumia ympäri maailmaa vuodesta 2022 lähtien.

– Olemme iloisia siitä, että Merrell Hiking Club on otettu hyvin vastaan myös Pohjoismaissa. Viime kesä oli menestys, ja kaikki tapahtumat myytiin loppuun nopeasti muutamassa päivässä myös Suomessa. Se osoittaa, että tällaisille tapahtumille on kysyntää, Merrellin pohjoismaiden markkinointipäällikkö Adam Svensson sanoo.

Svenssonin mukaan paikallisiin Facebook-ryhmiin on löytänyt aktiivinen naisten yhteisö, joka haluaa harrastaa yhdessä ja jakaa vinkkejä ja kokemuksiaan.

– Juuri tämä on ollut kampanjan tärkein tavoite: haluamme tuoda ihmisiä yhteen ja kannustaa heitä harrastamaan yhdessä, Svensson lisää.

Merrell Hiking Clubin järjestämät retket ovat kaikille avoimia hyvän mielen tapahtumia, joissa tutustutaan paikallisiin luontokohteisiin turvallisessa seurassa. Tapahtumiin on nimellinen osallistumismaksu, jolla varmistetaan ilmoittautuneiden sitoutuminen, jotta mahdollisimman moni pääsee mukaan. Yhteisöllisistä tapahtumista tiedotetaan clubin Facebook-sivulla. Mukaan tapahtumiin voi ilmoittautua kuka vaan.

Suomessa tapahtumien järjestämisestä vastaa MHC Community Manager Hanna Rusanen, joka on itse innokas luontoliikkuja ja pienen lapsen äiti. Hanna on myös Taivasalla.fi -yhteisön perustajäsen.

– Olemme saaneet ihanaa palautetta viime kesän tapahtumiin osallistuneilta ihmisiltä. He ovat vilpittömän kiitollisia siitä, että tällaisia matalan kynnyksen tapahtumia on tarjolla myös Suomessa, Hanna Rusanen kertoo.

Tänä vuonna osa tapahtumista toteutetaan yhdessä vaikuttajien Marita Paasosen ja Oona Poutiaisen kanssa.

– Heidän kauttaan saamme varmasti lisää jäseniä yhteisöömme. Osa retkistä toteutetaan niin, että myös lapset ja lemmikit ovat tervetulleita mukaan, Rusanen jatkaa.

Kesän 2024 tapahtumat Suomessa

18.5., Haltiala, Helsinki. Vaellus Haltialan tilalle Helsingissä yhdessä Marita Paasosen kanssa. Lemmikit ja lapset tervetulleita mukaan.

16.6., Teijon kansallispuisto, Salo. Vaellus- ja uintiretki Teijon kansallispuistossa.

24.8., Sipoonkorven kansallispuisto, Sipoo. Vaellus & ulkoilmakokkaus Sipoonkorvessa yhdessä Oona Poutiaisen kanssa.

15.9., Helvetinjärven kansallispuisto. Ruskavaellus Helvetinjärven kansallispuistossa.

Jaa uutinen