Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Huhtikuun tuoteuutuudet

Polarin uusi ulkoilukello vie kestävyyden uudelle tasolle

Polar on julkaissut uuden, erittäin kestävän ja äärimmäisen suorituskykyisen seuraavan sukupolven Polar Grit X2 Pro – ulkoilukellon, joka sopii kaikille, jotka haluavat seikkailla luonnossa. Kello on uudistettu kirkkaalla AMOLED-kosketusnäytöllä, naarmuuntumattomalla safiirikristallilasilla, lujalla ruostumattomasta teräksestä valmistetulla kehyksellä ja etukuorella, kaksitaajuisella GPS:llä ja innovatiivisilla Polar Elixir™-biomittausteknologioilla.

Uutuus tarjoaa myös luotettavia navigointityökaluja, kuten offline-karttoja, ja siihen sisältyvät kaikki harjoitus-, palautumis- ja unenseurantaominaisuudet, joista Polar on tunnettu. Kyseessä on Polarin tähän mennessä korkealaatuisin ulkoiluun tarkoitettu urheilukello, joka yhdistää yrityksen tiede- ja tutkimusosaamisen rouhean tyylikkääseen muotoiluun. Uusi Polar Grit X2 Pro on myös rakennettu viimeisimpien Yhdysvaltain armeijan standardien (810H) mukaisesti.

Fjällrävenin kevätuutuudet

Tänä keväänä Fjällrävenin tuotevalikoimaan kuuluu monia uutuuksia, jotka tekevät aktiivisesta ulkoilusta helppoa ja mukavaa.

Sadekelikään ei harmita, kun on varustautunut huolella. Naisten Vardag Rain Parka W -sadetakki on luotettava kumppani sadepäiviin. Kevyt ja kestävä 2,5-kerroksinen kuoritakki on teipattuine saumoineen vedenpitävä. Neljässä ajattomassa värissä saatavilla oleva takki on valmistettu kierrätetystä polyesterista, jossa on PU-kalvo ja PFC-vapaa kylläste. Ne pitävät tuulen ja veden loitolla, mutta päästävät kuitenkin kosteuden ulos. Pidemmällä leikkauksella varustetun helman voi myös napittaa shortsien lailla jalkojen ympäri, jolloin helma ei nouse kävellessä tai pyörällä ajaessa.

Monikäyttöiset Fjällräven High Coast Duffel -laukut ovat kätevä valinta lyhyille viikonloppureissuille tai salikassiksi. High Coast Duffel 22 on kooltaan pienempi ja High Coast Duffel 36 puolestaan isompi. Kevyestä, kierrätetystä ja pieneen pakkautuvasta 210D-polyamidista valmistettua laukkua voi kantaa säädettävien hihnojen avulla niin kädessä, olalla kuin selässäkin. Pohjan ja selkäpaneelin pehmusteet ja vuoraukset suojaavat tavaroita hyvin ja tekevät kantamisesta miellyttävää. Molemmista kokovaihtoehdoista on saatavilla viisi väriä.

Uusi teknologia tekee polkujuoksukengistä entistä kevyemmät

Merrellin suositut polkujuoksukengät ovat nyt entistä kevyemmät ja kestävämmät uuden päällismateriaalin ansioista. Merrelle tuo markkinoille suositut MTL Skyfire II- ja MTL Long Sky II -kenkämallit varustettuna uudella, innovatiivisella MATRYX®-päällismateriaalilla. Se on päällystetystä polyamidi- ja Kevlar-langasta valmistettu juoksukengän päällismateriaali, jonka avulla kengän eri komponenttien ja leikattavien kappaleiden määrää on pystytty vähentämään jopa puolella. Lisäksi päällisen ainutlaatuinen materiaalikoostumus tekee kengistä jopa 15 prosenttia kevyemmät ja hengittävämmät aiempaan verrattuna.

Haltin kevätuutuus – Easy Hike

Haltin kevään 2024 malliston kärkituotteita on Easy Hike -mallisto, johon kuuluu tuotteita sekä naisille että miehille. Uusi Easy Hike -paitatakki on täydellinen valinta niin seikkailunhaluisille kuin mukavuutta etsiville käyttäjillekin. Tämä hengittävästä ja joustavasta kankaasta valmistettu kevyt pellavansekoitteinen takki tarjoaa erinomaisen hengittävyyden ja rajoittamattoman liikkumavapauden. Kestävät metallinapit sekä useat taskut lisäävät käyttömukavuutta. Paitatakki sopii ulkoiluun, matkustamiseen ja urbaaniin kaupunkikäyttöön. OVH 129.00 €

Muista lähettää tuoteuutisesi YouSportille. Ne näkyvät myös uutiskirjeemme ilmaisversiossa, jonka vastaanottajiin kuuluu noin 600 sporttia, outdoorin ja hyvinvointia seuraavaa median edustajaa.

Jaa uutinen