Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Maaliskuun tuoteuutuudet

Uusi NOSH Flow -treenivaatemallisto

 

Suomalainen vastuullisiin vaatteisiin erikoistunut NOSH-vaatemerkki on lanseerannut Flow-treenivaatemalliston, joka koostuu liikuntaan sopivista ylä- ja alaosista.

Malliston treenitrikoot, joggerit ja topit on valmistettu joustavasta ja sileäpintaisesta, kierrätettyä polyesteriä sisältävästä teknisestä materiaalista. Malliston kulmakiviä ovat laadukkaat, sertifioidut kierrätysmateriaalit ja toiminnalliset yksityiskohdat sekä huippuunsa hiottu istuvuus.

Haltin kevätuutuus on Kaarna-kuoritakki

 

Haltin kevätmalliston yksi uutuus on Kaarna-kuoritakki, joka on suunniteltu ulkoiluun ja retkeilyyn vaativissa, tuulisissa ja sateisissa olosuhteissa. Takki on suunniteltu erityisesti pitkille vaelluksille ja retkeilyyn, mutta sopii hyvin myös kevyempään jokapäiväiseen käyttöön.

Kaarna-takissa on vedenpitävä DrymaxX® Nano -kalvo, joka on myös hyvin hengittävä. Takin materiaalin kolmikerrosrakenne tarkoittaa, että takin päälikangas, kalvo ja vuori ovat kaikki laminoitu yhteen. Tällä tavalla on saatu kevyt, mutta erittäin kulutuskestävä kokonaisuus. Yksityiskohdissa on otettu huomioon retkeilijän tarpeet. Takki pakkautuu myös pieneen tilaan ja se onkin helppo pakata mukaan. Ovh 359 euroa.

Värikkäät Moab Speed 2 -jalkineet tarjoavat tehokasta pitoa ja mukavuutta

 

Merrellin suosittuja Moab Speed -ulkoilujalkineita on jälleen kehitetty testaajapalautteen perusteella. Nyt myös värivaihtoehtoja on tarjolla runsaasti.

ISPO Award -palkinnonkin voittaneissa uudistetuissa Moab Speed 2 -jalkineissa mukavuus on etusijalla, sillä jalan alla on nyt jopa 30 prosenttia enemmän vaimennusta, ja kengän hengittävyys on entistä parempi. Tukevan istuvuuden varmistaa muotoiltu kantapää. Ulkopohja on valmistettu pitävästä ja kestävästä Vibram TC5+ -kumista, ja pohjan voimakkaasti ulkoneva kuviointi optimoi pidon vaihtelevissa olosuhteissa. Moab Speed 2 -mallista on saatavilla kolme eri versiota.

Uusi älykäs nilkkatuki

 

Betterguards on uusi ja älykäs nilkkatuki, jonka patentoitu minimäntä toimii kuten turvavyö, estäen nilkan kääntymisen tai rullaamisen jalan alle. Toisin kun muut markkinoilla olevat tuet, sukkamainen Betterguards ei rajoita käyttäjänsä nilkan toimintaa millään tavalla, paitsi kun nilkka alkaa kääntymään sisäänpäin ns. inversioon. Betterguards toimii vamman ehkäisijänä, sekä myös hoitavana tukena. Se on kehitetty yhteistyössä NBA:n kanssa, ja moni koripalloammattilainen käyttääkin sitä jo peleissä.

 

Lisätietoja: kai.toivonen@veruco.fi

Ultrakevyt juoksuliiviuutuus CamelBakilta

 

Apex Pro Run Vest on juoksuliiviuutuus kilpapolkujuoksijoille ja ultraharrastajille, sillä liivissä on paljon tilaa tavaroille ja silti kevyt kokonaispaino. Nyt ensi kertaa juoksuliiviin on asennettu paikannin. Recco-turvajärjestelmän tutkasignaali opastaa avun paikalle eksymis- ja lumivyörytapauksissa. Myös turvapilli ja heijastimet lisäävät turvallisuutta.

Apex Pro -liivin etupuolella on taskut kahdelle pehmeälle 0,5 litran juomapullolle. Liivistä löytyy paljon pikkutaskuja sekä vetoketjullinen vettähylkivä tasku kännykälle. Selkäpuolen kaksiosaisessa repussa on tila lisävarusteena hankittavalle 1,5 litran juomasäiliölle ja muille tarvikkeille. Unisex-mallisesta liivistä on saatavana neljä kokoa, joten liivin saa säädettyä tarkasti sopivaksi.

Kengät, jotka auttavat juoksijaa suoriutumaan paremmin

 

Asics on lanseerannut kaksi uutta lippulaivamallisto Metaspeed Paris -sarjan kenkää, jotka auttavat juoksijaa suoriutumaan parhaalla mahdollisella tavalla. Metaspeed Sky Paris- ja Metaspeed Edge Paris -kengät on suunniteltu entistä kevyemmiksi, kimmoisammiksi ja nopeammiksi, ja ne yhdistävät Asicsin edistyneet teknologiat tukemaan juoksijoita entistä parempiin suorituksiin. Kengät ovat tulosta Asics Institute of Sport Sciencen johtamasta vaativasta suunnittelu- ja testausprosessista, johon osallistui useita ulkopuolisia testaajia ja yli sata huippu-urheilijaa ympäri maailmaa.

Metaspeed Sky Paris -kenkä sopii juoksijoille, joilla on taipumusta pidentää askeltaan juoksuvauhdin kiihtyessä, kun taas Metaspeed Edge Paris -kenkä sopii parhaiten juoksijoille, jotka nopeuttavat askellustaan.

Muista lähettää tuoteuutisesi YouSportille. Ne näkyvät myös uutiskirjeemme ilmaisversiossa, jonka vastaanottajiin kuuluu noin 600 sporttia, outdoorin ja hyvinvointia seuraavaa median edustajaa.

Jaa uutinen