Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

K-ryhmän urheilukaupan myynti kasvoi pääkaupunkiseudulla

K-ryhmän vähittäismyynti oli viime vuonna Keskon pääkaupunkiseudun alueella yhteensä 2 532,3 miljoonaa euroa kasvaen 2,8 prosenttia. Keskon pääkaupunkiseudun alueeseen kuuluvat Espoo, Helsinki, Vantaa ja Kauniainen.

Päivittäistavarakaupan myynti kasvoi 4,4 prosenttia 1 610,0 miljoonaan euroon. Rakentamisen ja talotekniikan kaupan arvo oli 499,5 miljoonaa euroa. Auto- ja urheilukaupan kauppa kävi 422,8 miljoonalla eurolla ja se kasvoi 10,8 prosenttia.

– Nykyisessä markkinatilanteessa voi olla hyvin tyytyväinen siihen, että vähittäismyyntimme on kasvanut edelleen selvästi, Keskon Etelä-Suomen aluejohtaja Mika Sivula kommentoi lukuja.

Jaa uutinen