Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Helmikuun tuoteuutuudet

Uusi Shock Absorber -mallisto

Ikonisen urheiluliivimerkin Shock Absorber by Champion kevään uutuusmalliston on rantautunut Suomeen. Mallisto tarjoaa herkullisia kausivärejä, kuten limeä ja pinkkiä sekä hauskaa metsätunnelmaa maastokuosilla, jossa pinkki ja lime yhdistyvät khakiin.

Malliston uutuusmalli on Pump Padded, joka on naisellinen painijaselkäinen ja Active-tukitason urheiluliivimalli. Aikaisemmin se tunnettiin nimellä Padded Shape.

Shock Absorber by Championin visiona on tarjota kaiken kokoisille naisille, kaikenlaiseen urheiluun sopivat, hyvin istuvat ja tukevuudessaan ylivertaiset urheiluliivit. Brändin urheiluliivien toiminnallisuutta testataan yhteistyössä Portsmouthin yliopiston kanssa, josta löytyvät maailman johtavat rintojen terveyden asiantuntijat.

Lisätietoja: www.shockabsorber.fi

Kånken Outlong täydentää suosittua reppuperhettä

 

Fjällrävenin kevään ja kesän 2024 uutuuksia yhdistää tuttuun tapaan kestävyys, vastuullisuus, monikäyttöisyys, ajattomuus ja laadukkuus.

Kånken Outlong on uusin lisäys rakastettuun Kånken-perheeseen. Hieman tilavampi versio klassikko-Kånkenista sopii erinomaisesti retkeilyyn ja muihin ulkoiluaktiviteetteihin, sekä työ- ja koulumatkoihin.

Repun pohjassa on vetoketjullinen lokero ja sivuilla joustavilla kiristysnyöreillä varustetut taskut. Lisäksi repussa on muun muassa kiinnityskohta polkupyörän valolle, pehmustetut olkahihnat sekä rintaremmi. Sisäpuolella on pehmustetulla pohjalla varustettu tasku kannettavalle tietokoneelle, istuinalusta sekä vetoketjullinen tasku avaimenpidikkeellä. Viidessä värissä myyntiin tuleva Kånken Outlong on valmistettu tutusta, kulutusta kestävästä Vinylon F -kankaasta.

ASICS lanseeraa uudenlaisen Fujitrail-vaatemalliston

 

Asicsin helmikuun uutuuslanseeraus on Fujitrail- vaatemalliston päivitetty versio. Mallisto rakentuu Asicsin ajatukselle – juokse ilman häiriötekijöitä. Ominaisuudet, kuten saumaton muotoilu, jonka tarkoituksena on estää hankaumat ja lisätä liikkumisen vapautta ja ACTIBREEZE™-teknologia, joka auttaa pitämään juoksijat viileinä polulla lämpiminä päivinä, varmistavat ettei mikään ole esteenä polkujuoksuseikkailuille.

– Olemme ottaneet huomioon omien polkujuoksijoidemme palautteen tuottaaksemme juuri sitä, mitä polkujuoksijat tarvitsevat: suojaavia vaatteita, jotka eivät häiritse heitä poluilla, Asicsin Senior Product Line Manager Apparel Michael Dudley kertoo.

Helly Hansen esittelee outdoor-vaatteiden kevään trendit

 

Urheilupukeutuminen ja muoti ovat nykyään niin lähellä toisiaan, että tuotteiden ulkonäköön vaikuttavat entistä enemmän vallitsevat trendit ja värimaailma, kuten myös pinnalla olevat ilmiöt.

Helly Hansenin Outdoor-malliston pääsuunnittelijan Jayna McParlandin mukaan outdoor-vaatteissa vahvana trendinä on mennä kohti entistä inklusiivisempää vaatesuunnittelua. Tämä tarkoittaa erilaisten ihmisten, tarpeiden ja kehotyyppien huomioimista, käytännössä esim. plusmitoitusten lisäämisestä kokoihin ja monikäyttöisiä ja eri tilanteisiin soveltuvia vaatteita. Muoti- ja ulkoiluvaatteet lähenevät myös entistä enemmän toisiaan, sillä outdoor-vaatteet toimivat inspiraationlähteenä muodille.

Ulkoiluvaatteissa muodin vaikutus näkyy puolestaan trendiväreinä ja entistä linjakkaampina silhuetteina. Muodin vaikutusta ovat myös kausiluonteiset ilmiöt leikkauksissa, kuten cropped- ja boxy-topit ja jogger-housumallit. Innovaatioissa painotus on siirtymässä toiminnallisuudesta kestävyyteen. Athleisure-trendi on edelleen avainasemassa, sillä kuluttajat haluavat hyvännäköisiä ja monikäyttöisiä varusteita vapaa-aikaan ja erilaisiin ulkoiluharrastuksiin.

Lumikenkäily sopii kaikille

Lumikengillä pääsee omille poluille, joihin ei kävellen tai edes suksilla pääsisi. Yksinkertaisilla varusteilla pääsee alkuun. Lumikenkien lisäksi tarvitaan tavalliset ulkoiluvaatteet ja tukevapohjaiset kengät, joihin lumikengät voi kiinnittää. Vaativampaan vaellukseen voi lisätä sauvat sekä säärystimet. Lumikenkien valinnassa puolestaan on tärkeää huomioida niiden kantavuus käyttäjän painon mukaan, siteiden helppokäyttöisyys sekä olosuhteet, joissa liikutaan.

Lumikenkävalmistaja TSL on kehittänyt lumessa liikkumisen omalle tasolleen, sillä sen lumikengillä on tiimalasin muotoisen rungon lisäksi plakkarissa yli 60 patenttia. Kaikki TSL-lumikengät ovat korjattavissa ja tarvittaessa osat voi vaihtaa. Varaosia on saatavissa vähintään viiden vuoden ajan.

Lisätietoja: https://www.vandernet.com/sport/valmistajat/TSL

Muista lähettää tuoteuutisesi YouSportille. Ne näkyvät myös uutiskirjeemme ilmaisversiossa, jonka vastaanottajiin kuuluu noin 600 sporttia, outdoorin ja hyvinvointia seuraavaa median edustajaa.

Jaa uutinen