Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Grundéns-kalastusvaatteet saapuvat Suomeen

Moni kalastaja tuntee Grundéns-brändin oranssilla tekstillä varustetuista henkseleistä ammattikalastajien haalareissa. Ovatpa haalarit näkyneet televisiossa Deadliest Catch -ohjelman kalastajien päällä sekä valkokankaalla The Perfect Storm -elokuvassa.

Nyt näitä kalastajien arvostamia vaatteita ja varusteita saa Suomesta ja Baltiasta pian laajasti, kun Grundénsin mallisto tulee perheyritys Bonge Oy:n valikoimiin.

Grundénsin perustaja Carl Grundén valmisti ensimmäiset säältä suojaavat takit ammattikalastajille Ruotsin länsirannikolla jo vuonna 1911. Nykyään brändi suunnittelee, kehittää ja valmistaa sekä teknisiä että perinteisiä vedenpitäviä vaatteita ja jalkineita niin kalastusoppaille, vapaa-ajan kalastajille kuin ammattikalastajillekin. Grundénsin laaja tuotevalikoima on jaettu neljään luokkaan: makean veden kalastus, merivesikalastus, perhokalastus ja ammattikalastus.

Grundénsin Euroopan konttori ja showroom sijaitsevat Ruotsin tekstiilipääkaupungissa Boråsissa, kun taas konsernin pääkonttori löytyy Poulsbosta, Yhdysvalloista. Lisäksi Grundénsilla on ISO-sertifioitu tuotantolaitos Portugalissa.

 

Lisätietoja: https://thebongecompany.fi/

Jaa uutinen