Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Uudistettu FNLD GRVL -sorapyöräilytapahtuma järjestetään Lahdessa kesäkuussa

Valtteri Bottaksen ideoima sorapyöräilytapahtuma FNLD GRVL ajetaan jälleen 15. kesäkuuta Lahdessa. Mukana tapahtumassa ovat myös Bottas itse ja hänen kumppaninsa, vuoden 2023 voittaja Tiffany Cromwell.

Viime kesänä tapahtuma keräsi Lahteen hieman vajaat 900 pyöräilijää. Kansainvälisiä vieraita osallistujista oli 67 prosenttia, ja edustettuina oli kaikkiaan 27 eri maata. Palautekyselyn mukaan noin 93 prosenttia vastaajista koki tapahtuman joko hyvänä tai erinomaisena. Jo ensimmäisenä vuotenaan FNLD GRVL kasvoi suurimmaksi gravel-tapahtumaksi Pohjois-Euroopassa.

Kesän 2024 tapahtuma tuo mukanaan uudistuksia, joiden avulla parannetaan osallistujakokemusta entisestään. Yksi merkittävistä uudistuksista on, että tapahtumakeskus siirtyy kokonaisuudessaan Lahden satamaan.

– Olen erittäin iloinen, että viime vuoden tapahtuma oli menestys. Odotammekin jo innolla tulevaa tapahtumaa. Oli itselle todella palkitsevaa, että niin monet osallistujat ympäri maailmaa saapuivat kokemaan paikallista kulttuuriamme ja sorapyöräilyä, Valtteri Bottas kertoo.

Tänä vuonna FNLD GRVL -sorapyöräilytapahtumassa on kolme matkavaihtoehtoa ja kilpasarjoissa on jaossa 20 000 euroa palkintorahaa.

Jaa uutinen