Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Tammikuun tuoteuutuudet

Protestin FW24-mallisto yhdistelee digitaalisia päiväunia ja retronostalgiaa

 

Protestin uuden FW24-malliston talviurheiluvaatteilla laskeminen on mukavaa säässä kuin säässä. Malliston vaatteissa yhdistyvät tyylikkyys ja käytännöllisyys sekä tekninen osaaminen ja vastuullisuus. Inspiraationsa ne ovat saaneet menneisyyden ja tulevaisuuden kiehtovasta yhdistelmästä.

Digital Daydream -malliston tuotteet ovat yhdistelmä uusinta teknologiaa ja mielikuvitusta. Naisten mallistossa on kiiltäviä kankaita ja huipputeknisiä asuja, kuten Prtmicha-lumitakki kohokuvioisella pied de poule -printillä tai värikäs Prtlaila-takki. Miesten rinnepukeutumisessa on teräviä geometria linjoja, gradienttivärejä ja reiluja ylimitoitettuja malleja, kuten Prtangus-housut ja tyylikäs Prtdazzle-lumitakki.

Retro Newstalgia -mallistosta löytyy uudelleenmääriteltyjä klassikoita ja ajattomia elementtejä, kuten toppahaalareita. Malliston mitoitukset ovat istuvia, retroprintit rohkeita, värit kirkkaita ja linjat geometrisia.

Muista lähettää tuoteuutisesi YouSportille. Ne näkyvät myös uutiskirjeemme ilmaisversiossa, jonka vastaanottajiin kuuluu noin 600 sporttia, outdoorin ja hyvinvointia seuraavaa median edustajaa.

Jaa uutinen