Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Luhta Brand Store avataan syksyllä IsoKristiinassa

Lappeenrannassa sijaitsevassa IsoKristiinassa avataan ensi syksynä rentoon vapaa-ajan pukeutumiseen keskittyvä Luhta Brand Store -ketjun myymälä.

Valtakunnallisen Luhta Brand Store -ketjun myymälät keskittyvät rentoon vapaa-ajanhenkiseen pukeutumiseen, ja valikoimissa on vapaa-ajan ja ulkoilun mallistot sekä naisille että miehille. Luhta Brand Store sijoittuu IsoKristiinassa ensimmäisen kerroksen pääkäytävän varrelle Luhta Outdoor Storen vapautuviin liiketiloihin.

Retkeilyyn ja ulkoiluun erikoistuneesta Luhta Outdoor Storessa aloitetaan loppuunmyynti alkuvuonna ja Luhta Brand Store myymälätilan remontin jälkeen syksyllä. Uudessa myymälässä jatkaa sama ammattitaitoinen henkilökunta. IsoKristiinan myymälä on Luhta Brand Store -ketjun 22. myymälä.

IsoKristiina on Lappeenrannan alueen ehdoton ykkönen urheilu- ja vapaa-ajan tuotteiden tarjonnassa, sillä saman katon alta löytyvät myös Blue Tomato, Intersport Lappeenranta, Partioaitta sekä Stadium.

Jaa uutinen