Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Tuore toimitusjohtaja Markus Mäkinen: Partioaitan fokuksessa ulkoilu ja luonto

Markus Mäkinen aloitti Partioaitan toimitusjohtajana 1.6.2023. Hän on työskennellyt yhtiössä jo vuodesta 2010, vaikka konserni välillä työllistikin Saksassa 2,5 vuoden ajan.

Partioaitta on ulkoilun erikoiskauppa. Yrityksen valikoimissa on jopa 700 brändiä, ja se on osa Fenix Outdoor AG:tä.

– Olen tavalla tai toisella ollut mukana Suomen outdoor-kentässä viimeisen 20 vuoden ajan. Tälle ajanjaksolle on myös osunut toimialan voimakas kasvu. Näen Partioaitan vahvasti mukana edistämässä suomalaisen ulkoilun maailmaa jatkossakin, Markus Mäkinen sanoo.

 – Partioaitalle ajattelu luonnon kunnioittamisesta on sisäänrakennettua. Meillä on takanamme 95 vuotta työtä luontoon liittyvän arvomaailman parissa. Vastuullinen tapa toimia ei aina ole se suoraviivaisin, mutta uskomme sen kantavan meitä vahvasti jatkossakin. Kuluttajien kiinnostus ulkoiluun ja luontoon on noussut monestakin syystä ja uskomme sen vain jatkuvan.

Partioaitalla on Suomessa 21 liikettä, ja Mäkisen mukaan lisääkin mahtuu. Kivijalkamyymälät ovat Partioaitan sydän; kuluttajan on päästävä hypistelemään ja kokeilemaan tuotetta ja halutessaan kuulemaan myyjiltä lisää. Kasvua haetaan jatkossakin entistä vahvemmalla asiakassuhteen kehittämisellä.

– Tulevaisuus tuo väistämättä vähittäiskauppaankin merkittävin muutoksia, joihin valmistaudumme jo monin tavoin. Mieluiten rakennamme tulevaa yhteistyössä niin oman yhteisömme kuin edustamiemme brändien kanssa vastuullisuus keihäänkärkenä, Markus Mäkinen tiivistää. 

Jaa uutinen