Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Sport- ja outdoor-uutisia maailmalta

Mikä on ISPO-messujen tulevaisuus?

 

Ruotsalaisen Sportfack-verkkosivuston päätoimittaja Jesper Johansson pohtii artikkelissaan ISPO-messujen tulevaisuutta ja sitä, mitä on tehtävä, jotta tapahtumasta tulee entistäkin ajankohtaisempi tulevaisuudessa. Johanssonin mukaan messuilla oli enemmän näytteilleasettajia kuin ennen ja messuhallit olivat täynnä, mutta toisaalta yritykset panostavat messuosallistumiseen vähemmän, mikä näkyy messuosastojen koossa.

 

Lähde

Urheilukauppojen liikevaihto laski Norjassa

 

Norjan urheilukaupan yhdistyksen mukaan kahden erittäin hyvän vuoden jälkeen urheilukaupalla on maassa nyt raskaammat ajat. Siitä kertoo sekin, että kuluvan vuoden kolmannen vuosineljänneksen liikevaihto laski 4 prosenttia edellisen vuoden vastaavaan ajanjaksoon verrattuna. Alan kokonaisliikevaihto oli kolmannella vuosineljänneksellä vajaat 3,3 miljardia Norjan kruunua.

 

Lähde

Intersport Deutschland myi tytäryhtiönsä Italiaan

 

Intersport Deutschland eroaa 20 vuoden jälkeen tytäryhtiöstään Intersport Voswinkelistä ja myy ketjun italialaiselle Intersport-ketjulle Cisalfa Sportille, jonka pääkonttori on Roomassa. Molemmat osapuolet ovat sopineet, etteivät ne julkista myyntihintaa. Cisalfa Sport ottaa haltuunsa Voswinkelin pääkonttorin ja kaikki 50 toimipistettä ympäri Saksaa.

 

Lähde

Jaa uutinen