Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Kansainväliset Erämessut siirtymässä Suomen Messujen järjestämisvastuulle

Riihimäen Tilat ja Kehitys Oy (RTOY) ja Suomen Messut Oyj ovat sopimassa Kansainvälisten Erämessujen siirtymisestä Suomen Messujen järjestämisvastuulle. Erämessut järjestetään jatkossakin Riihimäellä mutta käytännön järjestelyistä vastaa Suomen Messujen tytäryhtiö Expomark Oy.

Siirtyminen tukee tapahtuman kehittämistä ja kansainvälistymistä ja sen on määrä tapahtua kesällä 2024 järjestettävien Erämessujen jälkeen.

– Olemme sopimuksesta todella iloisia. Saamme kokeneen tapahtumajärjestäjän tekijäksi, ja voimme kehittää Erämessuista entistäkin vahvemmat, sanoo Erämessuja 30 vuotta luotsannut messujohtaja Ninni Manninen.

Yhteistyö auttaa tapahtuman kehittämisessä ja poistaa pienen organisaation haavoittuvuutta. Näytteilleasettajan näkökulmasta muutoksia on vähän: messuinfra vahvistuu, tapahtumapaikka ja yhteyshenkilö pysyvät tuttuina.

– Kansainvälisillä Erämessuilla on upea 50-vuotinen historia, vakiintunut kävijäkunta ja vahva näytteilleasettajapohja. Näistä asetelmista on hienoa lähteä kasvattamaan Erämessuista entistä kansainvälisempää, koko Itämeren aluetta palvelevaa tapahtumaa, sanoo Expomarkin toimitusjohtaja Tomi Niemi.

Erämessut järjestetään entisin vastuin vielä 7.-9.6.2024, minkä jälkeen Erämessujen on määrä siirtyä Expomark Oy:n vastuulle seuraavalla järjestämiskerralla vuonna 2026.

Jaa uutinen