Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Joutsenen Museokadun myymälä täytti 30 vuotta

Helsingin Museokadun Joutsen-myymälä on palvellut asiakkaita samassa osoitteessa jo 30 vuotta, ja samoilla kulmilla itseasiassa vielä tätäkin pidempään. Myymälä juhli merkkipäiväänsä joulukuun 7. päivä.

 

Joutsen-untuvatuotteita on puolestaan valmistettu jo vuodesta 1936 lähtien ja kaikki merkin untuvatyynyt ja -peitot sekä upeat kevytuntuva- ja untuvatakit valmistetaan vastuullisesti tuotetusta ja tutkitusti puhtaasta untuvasta. Vuonna 1966 ensimmäinen suomalainen arktinen retkikunta teki hiihtovaelluksen Grönlannin halki Joutsenen valmistamissa untuvatakeissa. 2000-luvulla Joutsen-vaatteita on käyttänyt muun muassa vuorikiipeilijä Veikka Gustafsson. Joutsen on yhä maailman pohjoisin untuvatakkien valmistaja.

Jaa uutinen