Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Jack Wolfskin valitsi uudet pohjoismaiset jakelukumppanit

Saksalainen ulkoiluvaatteiden, -varusteiden ja jalkineiden valmistaja Jack Wolfskin on valinnut uudet pohjoismaiset jakelukumppanit. Vuoden 2024 alusta alkaen Jack Wolfskinin edustaja Ruotsissa on Scantrade Scandinavia AB ja Tanskassa STM Sport A/S. Uusien yhteistyökumppaneiden kautta yrityksen tavoitteena on vahvistaa brändinsä asemaa Pohjoismaissa. Painopiste tulee olemaan sekä strategisen markkinoinnin että myynnin kehittämisessä.

– Pohjoismaat ovat ulkoilukohde, jossa säänkestävyys ja huippuluokan ulkoiluvarusteet ovat todella tärkeitä. Noudatamme tälläkin markkinalla mantraamme: suunniteltu Saksassa – todistettu luonnossa, Jack Wolfskinin toimitusjohtaja Richard Collier sanoo.

Suomessa ja Baltiassa Jack Wolfskinin pitkäaikainen edustaja on Bonge Oy.

Jaa uutinen