Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

SGI: Miten määrittää käytettyjen tuotteiden jälleenmyyntihinta?

Yhä useammat urheilukaupat ja sporttibrändit myyvät myös käytettyjä tuotteita. Niiden myynti vastaa kestävästä kehityksestä kiinnostuneiden kuluttajien tarpeisiin ja tuo lisämyyntiä, mutta hinnoittelu on haastavaa. Pitääkö uusien kiipeilyhousujen, joissa on yksi paikattu reikä, maksaa vähemmän kuin 10 vuotta vanhat housut, jotka ovat enimmäkseen roikkuneet omistajansa kaapissa? SGI keskusteli ajankohtaisesta teemasta Globetrotterin PR-päällikön Miriam Ersch-Arnoldsin ja käytettyjen sporttituotteiden jälleenmyyjän 2nd Peakin perustajan Isa Schindlerin kanssa. Kahdella erilaisella jälleenmyyjällä oli kummallakin oivalluksia tuotteiden hinnoitteluun.

https://www.sgieurope.com/circular-economy/how-to-price-for-resale-insights-from-globetrotter-and-2nd-peak/105022.article

YouSport toimii yhteistyössä merkittävän eurooppalaisen sport- ja outdoor-medioiden, raporttien ja analyysien tuottajan EDM Publicationsin (München) kanssa. Yhteistyön ansiosta vuoden 2023 alusta alkaen monet sporttialan mielenkiintoiset raportit ja analyysit ovat nähtävissä YouSportin vuositilaajille, jotka ovat tilanneet myös YouSport-uutiskirjeen. Vastavuoroisesti EDM saa käyttöönsä tammikuusta 2023 alkaen YouSportin julkaisemat kansainvälisesti kiinnostavat sport- ja outdoor-alan henkilöhaastattelut (englanniksi käännettyinä) mahdollista julkaisua varten.

Jaa uutinen