Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Potkukelkoista tunnettu E. S. Lahtinen täytti 95 vuotta

Perheyritys ja Seinäjoen Yrittäjien vuoden 2023 yritys E. S. Lahtinen Oy täytti lokakuun viimeinen päivä kunnioitettavat 95 vuotta. Paremmin ESLA-tuotemerkillä tunnettu yritys valmistaa potkukelkkoja sekä aikuisten potkupyöriä ja potkulautoja.

Perheyritystä kuuden vuoden ajan luotsannut Mika Lahtinen on jo neljännen polven yrittäjä, sillä yrityksen perusti aikanaan Mikan isoisän isä Erkki Samuli Lahtinen. Seinäjoen Yrittäjien Vuoden Yritys -palkinnon perusteluissa todetaan E. S. Lahtisen toimivan kansainvälisillä markkinoilla ja pysyneen mukana muutoksessa, ottaen esimerkillisellä tavalla haltuunsa myös some-markkinoinnin.

– Arvostamme yrittäjäpalkintoa todella paljon ja hienoa, että se saatiin juuri 95-vuotisjuhlien alla, Mika Lahtinen sanoo.

Juhlavuoden kunniaksi ESLA tarjoaa harvinaisen tuotesarjan, jossa yhdistyvät suomalaisuus, sisu, arktiset värit ja Nato.

– Lanseeraamme juhlavuoden kunniaksi maastokuvioidun ESLA T7 Arctic Camo- ja Harmaja-potkukelkat. Väritykset ovat saaneet inspiraationsa Suomen Nato-jäsenyydestä, sekä pohjoisen arktisesta kelosta, Lahtinen kertoo.

ESLA-tuotteilla on vahva jalansija kotimaassa, Pohjoismaissa ja Baltiassa. Tavoitteena on tulevaisuudessa vahvistaa entisestään asemaa Pohjois-Amerikan markkinoilla.

– Haluamme kuitenkin jatkossakin pitää tuotantomme Seinäjoella, ja valmistaa tuotteet suomalaisista raaka-aineista, kotimaisella ammattitaidolla, Lahtinen painottaa paikallisen tuotannon merkitystä.

Jaa uutinen