Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Merrell yhteistyöhön frisbeegolf-huippujen kanssa

Maailman myydyin ulkoilujalkinebrändi Merrell on sopinut yhteistyöstä suomalaisten frisbeegolf-ammattilaisten Niklas Anttilan ja Väinö Mäkelän kanssa. Lajin kansainväliseen eliittiin kuuluvat urheilijat ovat valinneet Merrellin jalkineikseen ennen kaikkea niiden lajille välttämättömien ominaisuuksien ansiosta. Merrell-jalkineiden vertaansa vailla olevat pito-ominaisuudet, joustavuus ja käyttömukavuus tekevät niistä täydelliset frisbeegolfiin.

– Merrell kartoittaa jatkuvasti uusia ulkoilulajeja, joissa jalkineidemme monipuoliset ominaisuudet tarjoavat edistyksellistä suorituskykyä huippu-urheilijoille. Frisbeegolf on kiinnostava uusi aluevaltaus myös tuotekehityksen näkökulmasta. Uskomme että yhteistyö näiden suomalaisurheilijoiden kanssa inspiroi meidän tuotekehitystämme sekä koko kansainvälistä frisbeegolf-yhteisöä, Merrellin Pohjoismaiden markkinointipäällikkö Adam Svensson kertoo.

Kuopiosta kotoisin oleva Niklas Anttila on kolminkertainen Suomen mestari sekä vuoden 2021 Euroopan mestari. Väinö Mäkelä puolestaan on voittanut junioreiden Euroopan mestaruuden vuonna 2016, pronssia aikuisten Euroopan Mestaruuskilpailuissa vuonna 2018 ja frisbeegolfin Suomen Mestaruuden vuonna 2021. Lisäksi hän on maailman viidenneksi seuratuin frisbeegolf-sisällöntuottaja.

Väinö Mäkelä

Niklas Anttila

Jaa uutinen