Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Haltin Spinnova-kuidusta valmistettu takki yleisön suosikki Suomen vastuullisin tuote -äänestyksessä

Ympäristöystävällisestä SPINNOVA®-kuidusta sekä puuvillasta valmistettu Halti Cyclus Unisex Parka on valittu Suomen vastuullisin tuote -kilpailun yleisöäänestyksen voittajaksi. Yleisöäänestyksessä oli mukana 200 tuotetta ja palvelua.

Ostavastuullisesti.fi -sivuston vuotuinen kilpailu nostaa esiin kestävää elämäntapaa tukevia tuotteita ja palveluita. Yleisöäänestykseen osallistuneet kiittävät Halti Cyclus Unisex -parkatakin valmistustapaa sekä sitä, että se on mukava päällä. Myös malli, monipuolisuus eri vuodenaikoina ja kestävyys käytössä saavat kehuja.

– Uudet, innovatiiviset kangasteknologiat ovat suuressa roolissa muotialan vastuullisuustyössä, ja me Haltilla haluamme olla siinä edelläkävijä. Yhteistyössä Spinnovan kanssa olemme mukana vastuullisten materiaalien ja teknologioiden kehitystyössä ja pääsemme myös testaamaan vastuullisten materiaalien kaupallista skaalautuvuutta. Cyclus Unisex -parka on jo lähes loppuunmyyty, mutta tulemme jatkossakin panostamaan yhteistyöhön materiaali-innovaatioissa, Haltin Head of Operations Laura Roman kertoo.

Halti Cyclus Unisex -parka kuuluu Haltin urbaaniin Kallio® by Halti® -mallistoon. Sen tuotannossa on käytetty puupohjaista SPINNOVA®-kuitua, jonka valmistaminen kuluttaa 99,5 prosenttia vähemmän vettä ja tuottaa 74 prosenttia vähemmän hiilidioksidipäästöjä kuin perinteisen puuvillakuidun tuottaminen keskimäärin. Tuote on värjätty imogon-teknologialla, joka kuluttaa noin 90 prosenttia vähemmän vettä, energiaa ja kemikaaleja kuin perinteiset kankaiden värjäysprosessit. Takille tehty vettähylkivyyskäsittely ei sisällä lainkaan PFAS-kemikaaleja.

Jaa uutinen