Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Marraskuun tuoteuutuudet

Polar julkaisi uuden Vantage V3:n – varustettu ainutlaatuisella biomittausteknologialla

 

Polar, puettavan urheiluteknologian edelläkävijä, on julkaissut uuden lippulaivatuotteensa: Polar Vantage V3:n. Tässä uudessa premium-multisportkellossa yhdistyvät tyylikäs suomalainen design ja ennennäkemätön Polar Elixir™ -teknologiakokonaisuus, jonka avulla on mahdollista mitata enemmän dataa ihmiskehosta kuin koskaan aikaisemmin.

Polar Elixir™ -biomittausteknologian ansiosta Vantage V3 tarjoaa entistä syvällisempää tietoa kehon toiminnasta. Se mittaa sydämen ja verisuoniston toimintaa, autonomista hermostoa ja kehon lämpötilaa. Mitattu data on mahdollista muuntaa tiedoksi veren happisaturaatiosta, ihon lämpötilasta ja sydämen sähköisistä impulsseista. Mukana on myös Polarin neljännen sukupolven optinen sykkeenmittausteknologian, mikä on yrityksen kaikkien aikojen tarkin ranteesta tehtävä sykkeenmittaus. Lisäksi sportkellossa on äärimmäisen kirkas ja korkearesoluutioinen AMOLED-kosketusnäyttö, kaksitaajuus-GPS, offline-kartat ja uusi tehokkaampi prosessori.

 

Polar Vantage V3:n suositushinta on 599 €.

Fjällrävenin uutuudet kylmän kelin ulkoiluretkille

 

Kylmän kelin ulkoiluretket sujuvat parhaiten hyvällä varustautumisella ja fiksulla kerrospukeutumisella. Fjällrävenin syksyn ja talven 2023 mallistosta löytyy monipuolinen valikoima vaatteita ja varusteita, joilla pärjää pakkasessa takuuvarmasti.

 

Kun hiihtoretkellä tai lumikenkäilyssa pysähtyy evästauolle, tulee hikoilun jälkeen nopeasti kylmä. Lämmittelyyn sopii helposti päälle puettava Expedition Down Poncho, joka pakkautuu myös pieneen tilaan. Ponchon kevyt toppaus on eettisesti tuotettua untuvaa, joka on sijoiteltu läpitikattuihin kanaviin.

 

Toinen uusi talviretkien suosikkituote ovat Singi X-Gaiters -säärystimet, jotka estävät lumen ja roskien pääsyn kenkiin. Säärystimien virtaviivainen malli, tarranauhat ja kiristysnyöri takaavat hyvän istuvuuden vaelluskenkien päällä.

Haltin tuotevinkit alkavaan hiihtokauteen

 

Pohjoisessa on jo maastohiihtokausi alkanut ja etelässäkin odotetaan talven tuloa innolla. Haltin hiihtokauden FW 2023-2024 uutuuksia ovat esimerkiksi Veloce XCT -maastohiihtotakki, joka on suunniteltu nostamaan harjoittelun intensiteettiä ja viemään suorituskyky uudelle tasolle.

Veloce on korkeatasoinen ja hengittävä maastohiihtotakki, joka täyttää vaativimmankin hiihtäjän tekniset vaatimukset. Ajaton ja selkeälinjainen design henkii klassista Haltia, niin toiminnallisuudessa kuin mukavuudessa. Takissa on istuva leikkaus, joka on suunniteltu maksimoimaan liikkuvuus ja joustavuus. Takin takapuoli on erittäin hengittävä ja selässä on laserleikattu viimeistely, joka varmistaa, että pysyt viileänä ja kuivana jopa huippu intensiivisissä treeneissä. Innovatiivinen Stormwall® stretch-materiaali on vettähylkivä ja tuulenpitävä, mutta silti samaan aikaan poikkeuksellisen hengittävä. Takki sisältää useita heijastavia yksityiskohtia, varmistaen näkyvyyden huonossa valaistuksessa. Veloce-takista on oma malli miehille ja naisille. Ovh 239 euroa.

Muista lähettää tuoteuutisesi YouSportille. Ne näkyvät myös uutiskirjeemme ilmaisversiossa, jonka vastaanottajiin kuuluu noin 600 sporttia, outdoorin ja hyvinvointia seuraavaa median edustajaa.

Jaa uutinen