Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

SGI: Verkkokaupan myynti jatkaa kasvuaan Euroopassa – mutta hitaammin

Vuonna 2022 Euroopan BtoC-verkkokauppa kasvoi 899 miljardiin euroon. Kyseessä on kuuden prosentin kasvu vuoteen 2021 verrattuna. Kasvuvauhti hidastui, sillä vielä vuonna 2021 verkkokauppa kasvoi edellisvuoteen verrattuna 12 prosenttia. Hidastuminen johtui Euroopan sähköisen kaupankäynnin raportin mukaan verkkokauppamarkkinan kyllästymisestä koronapandemian jälkeen. Kasvuvauhdin odotetaan nousevat kahdeksaan prosenttiin tänä vuonna.

https://www.sgieurope.com/dtc-and-e-commerce/e-commerce-sales-continue-to-grow-in-europe-but-at-a-slower-pace/105004.article

YouSport toimii yhteistyössä merkittävän eurooppalaisen sport- ja outdoor-medioiden, raporttien ja analyysien tuottajan EDM Publicationsin (München) kanssa. Yhteistyön ansiosta vuoden 2023 alusta alkaen monet sporttialan mielenkiintoiset raportit ja analyysit ovat nähtävissä YouSportin vuositilaajille, jotka ovat tilanneet myös YouSport-uutiskirjeen. Vastavuoroisesti EDM saa käyttöönsä tammikuusta 2023 alkaen YouSportin julkaisemat kansainvälisesti kiinnostavat sport- ja outdoor-alan henkilöhaastattelut (englanniksi käännettyinä) mahdollista julkaisua varten.

Jaa uutinen