Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Billebeino avasi lippulaivamyymälän Helsingin keskustaan

Tiililogostaan tunnettu suomalainen urheilu- ja muotivaatemerkki Billebeino avasi lokakuun alussa historiansa ensimmäisen oman kivijalkaliikkeen. Helsingin keskustan Kämp Gallerian katutasoon avautunut myymälä on näyttävä lippulaivamyymälä, joka esittelee tuotteiden lisäksi Billebeinon urheilusta, taiteesta ja katukulttuurista ammentavaa filosofiaa.

– Huhut keskustan kuolemasta ovat vahvasti liioiteltuja. Ihmiset vain tarvitsevat syitä mennä sinne. Helsingillä on valtava potentiaali, johon uskomme. Pelkän vaatekaupan sijaan rakennammekin brändimme mukaisen matalan kynnyksen kohtauspaikan, jossa katumuoti yhdistyy brändimme mukaisesti taiteeseen, urheiluun ja kulttuuriin, Billebeinon perustajaosakas ja pääsuunnittelija Ville Leino kertoo.

Billebeinon lippulaivamyymälä on suunniteltu rikkomaan perinteisen myymäläkonseptin rajoja. Helposti muokkautuvassa liiketilassa tullaan järjestämään erilaisia tapahtumia, esiintymisiä ja keikkoja ja tarjoamaan asiakkaille mahdollisuus uppoutua monipuoliseen Billebeino-maailmaan entistä syvemmin.

– Vaatebrändin kanssa pelaaminen muistuttaa hyvin paljon huippu-urheilua. On kiiltoa, loistoa ja mahtavia voittoja, mutta sitten on myös periksiantamatonta hiljaista puurtamista, itsensä rääkkäämistä sekä taisteluita, jotka joskus hävitään. Menestyksen eteen pitää olla rohkea ja uida vastavirtaan, perustelee Leino.

Ex-jääkiekkoilija Ville Leinon ja ystävänsä Juhani Putkosen vuonna 2014 perustama Billebeino on kasvanut sisäpiirin taideterapiaprojektista kansainväliseksi lifestyle-brändiksi, jossa yhdistyvät Leinon intohimojen mukaisesti urheilun, taiteen ja tyylin maailmat.

Jaa uutinen