Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Nimitysuutisia, lokakuu

Janne Mahlamäki Grundénin Euroopan, Lähi-Idän ja Afrikan alueen johtajaksi

Maailman johtava kalastusvaatteiden ja -jalkineiden valmistaja Grundéns on nimittänyt Janne Mahlamäen uudeksi Euroopan, Lähi-Idän ja Afrikan alueen johtajaksi. Viime vuosina Grundénin liiketoiminta on kehittynyt ja yritys on kasvanut merkittävästi. Laajentuneen tuotevalikoiman ja uusien tuotekategorioiden myötä yritys on vakiinnuttanut asemansa kalastus- ja outdoor-alan luotettuna brändinä.

Mahlamäellä on runsaasti kokemusta outdoor- ja kalastusalalta, ja aikaisemmin hän on toiminut yli 15 vuoden ajan johtotehtävissä Rapalassa ja Jack Wolfskinissa.

– Olen aidosti innoissani liittyessäni Grundéns-perheeseen. Neljännen polven virkistyskalastajana olen vaikuttunut sekä yrityksen tuotevalikoimasta että sen omistautumisesta pitkän aikavälin kestävään kasvuun. Odotan innolla uusien liiketoimintamahdollisuuksien kartoittamista ja vaikuttavan brändin luomista, Janne Mahlamäki sanoo.

 

Jaa uutinen