Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Suomen urheilukaupan ammattimedia

Lokakuun tuoteuutuudet

INOV8 uudistaa brändiään

 

Pohjois-Englannin vuoristossa vuonna 2003 perustettu INOV8 myy innovatiivisia juoksu-, vaellus- ja kuntosalivarusteita yli 50 maassa maailmanlaajuisesti. Urheilun edelläkävijä tunnettu brändiä uudistuu nyt ensimmäistä kertaa maineikkaan 20-vuotisen historiansa kunniaksi. Yrityksen uudelleenbrändätty nimi ja logo esitellään tuotteessa ensimmäistä kertaa joulukuussa, kun INOV8 lanseeraa uuden vallankumouksellisen maastojuoksukengän. Luvassa on kenkä, jonka huipputeknologia parantaa suorituskykyä ja tuo mukavuutta juoksemiseen niin juoksijoille, retkeilijöille kuin kuntosaliharrastajillekin.

Entistä istuvammat retkeilyhousut Fjällräveniltä

 

Fjällrävenin suosituimmat retkeilyhousut ovat saaneet dataan perustuvan Improved Fit -mitoituksen, minkä ansiosta yhä useammalle vartalotyypille on helpompi löytää sopiva malli. Retkeilyhousujen koot muuttuvat nykyihmisen mittasuhteita paremmin palvelevaksi ja jatkossa onkin helpompi löytää omalle vartalotyypille sopivat housut.

Jo 1950-luvulta lähtien standardimitoituksessa on oletettu, että koon kasvaessa myös muut mitat kasvavat samassa suhteessa. Mitoitus ei kuitenkaan pohjautunut dataan, eikä siinä otettu huomioon sitä, että harva meistä on standardikokoinen. Uusi Improved Fit -mitoitusjärjestelmä on kehitetty mm. 3D-tech-yhtiö Alvanonin Body Platform -datan perusteella, joka pohjautuu satojen eri-ikäisten, -taustaisten ja -kokoisten ihmisten vartaloskannauksiin.

Fjällrävenin mitoituspäivitys koskee syys/talvikaudella 2023 miesten ja naisten Vidda Pro Trousers–, Vidda Pro Ventilated Trousers-, Keb Trousers- housuja ja naisten Keb Curved Trousers -housuja.

MiniMax-pyörävalaisin – minikoko ja maxiteho!

 

Lupinen uusi SL Minimax AF on alumiinirunkoinen, pieni ja tehokas pyörävalaisin maantiepyöräilyyn. Sen valoanturi tarkkailee koko ajan ympäristön valo-olosuhteita ja vaihtaa automaattisesti huomiovaloista kirkkaampiin lähivaloihin. Kaukovalo valaisee jopa 260 metriin, tinkimättä kuitenkaan lähi- ja sivuvalaistuksesta, siksi MiniMax on sopiva myös poluille ja nopeille laskuille.

MiniMax sopii sekä perinteiseen että sähköpyörään. Sen akkuversiossa on langaton Bluetooth-kaukosäädin sekä kolme akkuoptiota. Sähköpyöräversiossa ei ole omaa akkua, mutta langallinen kaukosäädin ja omat mallit yleisimpiin moottoreihin kuten Bosch, Shimano ja Brose. Saatavana jälleenmyyjiltä kautta maan. Hinnat alkaen 459 euroa.

 

Lisätiedot: www.vandernet.com

Muista lähettää tuoteuutisesi YouSportille. Ne näkyvät myös uutiskirjeemme ilmaisversiossa, jonka vastaanottajiin kuuluu noin 600 sporttia, outdoorin ja hyvinvointia seuraavaa median edustajaa.

Jaa uutinen